Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiioooo

goliłyscie sie na zero do porodu ?

Polecane posty

?

Gość niuu
A po co na zero? Trzeba zgolić owłosienie w miejscu ewentualnego nacięcia i tyle. Co tam masz wyżej to już twoja sprawa.

Gość ani jednego włoska nie
ani jednego włoska nie zgoliłam tam gdzie położna uznała to na samym końcu wygoliła

a ja jak poszłam zapytac do szpitala co trzeba miec ze soba, to polozna mi powiedziała"i niech sie pani ogoli, bo potem jak patrzymy na takie zarosniete to..." I nie wiem, czy na zero mam sie ogolic, czy jak ?

Gość niuu
Bezczelna ta położna tyle ci powiem. :O Nie musisz na zero -tylko w miejscu nacięcia a resztę włosów jeśli chcesz się lepiej czuć to sobie skróć tylko.

Gość fiku miku bęc
Ogól sobie ten raz wszystko, bo fakt, mam w rodzinie ginekologa i zawsze przy wódce jak pytamy jak to jest z tym owłosieniem i stosunkiem lekarza to tego to mówi" już do porodu i na wizytę to mogły by sobie ogolic" ;-0

Gość dobrze wiedzieć
tak tylko się nie zatnijcie, żeby ran nie było w razie jakiegoś zakażenia !

Gość jakbym usłyszała jakieś
komentarze na temat tego co powinnam sobie ogolić gdzie i kiedy to lekarz albo położna by tego nie przeżyli bezczelność i chamstwo

Gość fggddggdsdd
Można iść do kosmetyczki na plastry, ew. mąż cię może ogolić jak jesteście ze sobą naprawdę blisko :)

Gość pragnienie za marzenie
normalnie, bierzesz lustro, siadasz tyłkiem przed nim i się golisz..wielka mi filozofia :O

Gość do powyżej
znowu się, mądra, produkujesz. Już ci tu tłumaczyły, że niektóre nie są w stanie tego zrobić, wiecej wyobraźni, tłuku.

ja kupilam krem depilujacy, maszynka nie dam rady sie ogolic, a maz wraca z delegacji dopiero jutro wieczorem:) A termin miałam na wczoraj :) wiec wszystko na wariackich papierach.

Gość do fiku miku bęc
No, popatrz, a mojemu szwagrowi ginekologowi to wcale nie przeszkadza. Wręcz z nostalgia wspomina dawną różnorodność, bo teraz to smiać mu się chce, kiedy siada pani w sile wieku, a tam jak ośmiolatka :P Autorko, jesli z zasady się nie golisz, to tylko przystrzyż porządnie.

Gość Autorko
proponuję Ci tak: podziałaj maszynką, ile zdołasz, resztę kremem depilującym, to jednak chemia. Może dotrzymasz i mąż poprawi :)

Gość pragnienie za marzenie
do powyżej : Ty nie masz wyobraźni !!! jak ktoś nie ogarnia takich prostych czynności to co tu więcej tłumaczyć