Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gwiaazdaa

czeste odchrzakiwanie...pomozcie

Polecane posty

No wlasnie robilam ten test..i byly takie delikatne jakby nitki, ale wiekszoc opadla na dno i jak sie zapytalam lekarza laryngoloa, jak bylam, to wykluczyl grzyba, a tera z objawowo bardziej mi tu grzybica pasuje...bo ten lekarz to tak od niechcenia mnie zbadal...:/

Gość A to chyba nie jest
No to skoro były nitki to masz plesn,a tam lekarze to teraz tacy sa

ehhh i wlasnie dlategu jutro pojde do lekarza pierwszego kontaktu, niech mi pobierze wymaz z gardla i wtedy bedzie jesne, czy mam tego grzyba, czy nie... aleee nawet takie matusienkie niteczki swiadcza o plesni?

Gość A to chyba nie jest
lekarz nie pobiera zadnych wymazów,zreszta szklanka z woda jest bardziej wiarygodna,kazde niteczki swiadcza o plesni,slina powinna pływac w całosci po powierzchni

u mnie w przychodni pobiera wymazy z gardla, kiedys juz mialam pobierane, jak mialam straszny bol gardla i nic, zeden antybiotyk mi nie pomagal. hmmm w takim razie musze rozejrzec sie za jakims lekiem antygrzybiczym, albo za dieta jakas:)

Gość A to chyba nie jest
Jakim lekiem,tylko nie chemicznym

Gość A to chyba nie jest
No przeciez juz napisałem ze siemie lniane robiłas tes ze szklanka wody???

Gość kajabba
gwiazda- podbno nie ma uniwersalnej diety dla wszytskich. Czosnek wsuwam, codziennie na czczo pije wode z cytryna, pije soki wyciskane sokowirówka. Ja odstawilam nabiał, biała make, cukier, a nawet mięso. Wiem, że nie każdy jest w stanie wyrzec się tych produktów z dnia na dzien, ale u mnie to miało bardzo pozytwny wpływ na leczenie. Po za tym bardzo polecam lewatywy z siemienia lnianego, po wprowadzeniu ich w zycie widziałam ogromna porprawe w samopoczuciu, odeszły bóle głowy i chore zatoki. Robiłam tez lewatywy z czosnku, żeby wybic wszytskie paskudy w jeliicie, o ile tam byly ale lewatywa z siemienia lnianego jest delikatniejsza. Polecam temat http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=1974873& start=0 kopalnia wiedzy. tutaj też jest dużo ciekawostek http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5151525& start=0