Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gwiaazdaa

czeste odchrzakiwanie...pomozcie

Polecane posty

Gość t4yu4yiu4yiuryuiy4ui4yu4
niektórzy mają astmę problemy z oddychaniem albo alergię zrób sobie wymaz z gardła

"PISZESZ TUTAJ O JAKIŚ SKARAJNYCH OKOLICZNOŚCIACH" No nie wiem czy aż tak skrajnych! Skin Effect dotyczy absolutnie wszystkich! Wystarczy że pasożyt siedzi gdzieś głębiej i zapper go może nie dopaść. Ja mam najnowsze pokolenie zappera. On niema elektrod, a sygnał nadaje na nośnej częstotliwości radiowej. W tym przypadku pasożyt niema szans, bez względu jak głęboko się schował! :-)

"srebro nanokoloidalne" A co srebro ma do grzyba? Srebro jest dobre na bakterie, ale ani wirusy ani grzyby ani pierwotniaki srebra się nie boją.

Gość No pewnie ze swirujesz
Ależ srebro nanokolidalne włąśnie jest dobre i na bakterie i na wirusy i na grzyby,wiec radze sie dokształcic:)I teraz juz wiesz co sreberko ma do tego????

Ludzie to rózne rzeczy mają t4yu4yiu4yiuryuiy4ui4yu4,warto sie zastanowic dlaczego????

Gość jfjfjfjfjffjfjfjf
Ja tak miałam. Wyszło, że mam guzki na strunach głosowych. Aby uniknąć operacji musiałam rehabilitować się trzy lata i nauczyć prawidłowo oddychać. Pozdrawiam i wysyłam na wizytę do foniatry. :)

No bo najgorsze co mogłąś zrobić jfjfjfjfjffjfjfjf,to byłaby operacja

Gość jfjfjfjfjffjfjfjf
Jakby się nie wchłonęły same to nie miałabym wyjścia.

A dlaczego,miałyby sie nie wchłonąć???jak organizm to cos wyrzuca,to potrafi to cos zabrac,tylko trzeba mu czasami pomóc a nie przeszkadzac,jak to robią włąsnie lekarze

Gość jfjfjfjfjffjfjfjf
Miałam wtedy 13 lat i znikomą wiedzę o wspomaganiu organizmu i samoleczeniu. Ale obecnie zgadzam się z Tobą :)

"Ależ srebro nanokolidalne włąśnie jest dobre i na bakterie i na wirusy i na grzyby" Naprawdę? No cóż. Każdy wierzy w to co chce. :-)

Gość fikołaj
to nie jest kwestia wiary.

Oczywiście ,ze to nie jest kwestia wiary,to są poprostu fakty uO, Jezzzuuuuu,którym nie mozesz zaprzeczyc,chciaz sie bardzo strasz,pewnie masz tak ustawionych klientów

Gość doktorowa :]
autorko jak tam test ?

Gość Bo jak to jest
No włąśnie jak tam test,??juz pani doktorowa,az się zapytuje:)

Gość Brat Hipokratesa
co tam autorko ?

Gość Bo jak to jest
A autorka milczy,i tak to juz jest tak to jest,wszyscy jestemy hejka hejka:D

oj przepraszam, ze dopiero pisze, ale net mi padl... a wiec tak, zrobilam ten test i sama nie wiem, co on mi wskazuje...po godzinie czasu niby byly takie wiszace nitki wlowajace w tej wodze, ale taakie niezbyt duze, no i sporo opadlo na samo dno, wiec juz nei wiem, co o tym myslec...:(

Gość Nie ma co sie
No to jasne ze masz candide albinosa,a co a jak:)

hej wam jeszcze raz:) Słuchajcie bylam u lekarza i lekarz stwierdzil u mnie refluks zoladka...tylko prblem w tym, ze glownym objawem refluksy jest zgaga i czeste odbijanie sie, aa dopiero odchrzakiwanie nasteostwem, aa ja zgagi ani odbijania sie nie mam...nie wiem juz co o tym myslesc..jak myslicie moze to byc mimo wszystko ten refluks?

Gość A to chyba nie jest
Czyli tak jak myslałem masz spalona sluzówke w gardle

Gość A to chyba nie jest
Moze to byc refluks,ale chyba narazie poki co bardzo łągodny,skoro nie masz zgagi i pieczenia w klatce piersiowej nie buzisz sie w nocy z cofajacym kwasem z trescia zoładkowa

Gość A to chyba nie jest
Juz nie ma Cię gwiaazdaa????

jestem jestem, tylko nie zauwazylam, ze odpisalas :) ehh no ale kurde przeczytalam o calym refluksie, ze glownym objawem jest tam zgaga, a ja nic tych rzeczy nie mam, jedynie teraz ciagle pogarszajace sie drapanie w gardle.. jak tem zaradzic? albo chociaz to zlagodzic, bo lekarz mi naprawde niewiele powiedzial..

Gość A to chyba nie jest
Bo lekarze sa bezsilni w takich sytucjach,mysle ze mogłabys spróbowac pic len,zeby nawilzac gardło i odbudować ochrone sluzówki,ja miałem takie refluks juz dawno co prawda,ale szybko mi z tym poszło

dziekuje, za rade, kupie sb len i bede pila, moze cos pomoze:) dodatkowo jjem po kazdym posilku i przed snem tabletke rennie, alee po tym mi nic nie przechodzi, a juz zjadlam cale opakowanie..

Gość fikołaj
Zaburzenia ze strony układu oddechowego problemy z zatokami szczękowymi i czołowymi, częste infekcje bakteryjne i wirusowe, zapalenia uszu, płytki oddech, uczucie braku powietrza, dychawica oskrzelowa (astma), sapanie przy oddychaniu, czucie zapchanego nosa i wyciekanie wydzieliny, świąd w nosie, ból gardła i nieustanne pochrząkiwanie, podrażnienie krtani, chrypa, pogorszenie głosu, przewlekły suchy kaszel z tendencją do zaostrzenia się, nieustanne odpluwanie lepkiej, szarej lub brązowej wydzieliny, sztywność i uczucie napięcia w klatce piersiowej. http://www.janus.net.pl/grzybice%20candida.htm

@ Fikołaj uważasz, ze mimo wszystko mam grzywice?:( w sumie wlasnie mam tak, ze czasami mam zatkany nos, raz jedna dziurke, raz druga i to do tego stopnia, ze w ogole przez ta dziurke nie moge oddychac, a pozniej mi leci z nosa tak jakby bardzo wodnist katar..juz sama nie wiem, co tym myslec...:(

Gość A to chyba nie jest
To nie myśl tylko zrób sobie test ze szklanka jutro rano i sie dowiesz czy masz grzyba czy nie,od i całe zmartwienie

No wlasnie robilam ten test..i byly takie delikatne jakby nitki, ale wiekszoc opadla na dno i jak sie zapytalam lekarza laryngoloa, jak bylam, to wykluczyl grzyba, a tera z objawowo bardziej mi tu grzybica pasuje...bo ten lekarz to tak od niechcenia mnie zbadal...:/