Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zzzaaallaamka

Wszystko sie spier....

Polecane posty

Gość Zzzaaallaamka

Normalnie Muszę sie wyzalic mam strasznego dola 15 miesiecy temu urodził nam sie syn na nic nam nie brakowało żyło nam sie super ale od 3 miesiecy jest koszmar wali sie wszystko kasy brakuje rząd zaczyna sie czepiać normalnie jetem załamana nie będę pisac o co sie czepiaja bo zaraz zostanę zbesztana:-( naprawde mam dość:-( jestem psychicznie wykończona :-(

Gość niuu
rząd się czepia??

Gość wracaja upaly huraaaa
no niestety tak to juz jest raz jest dobrze raz jest zle nie tylko ty tak masz u mnie co chwile sie cos wali mnustwo problemów tych finansowych tez i tez ciagle pod górke hmm cóz zycie

Gość wracaja upaly huraaaa
no niestety tak to juz jest raz jest dobrze raz jest zle nie tylko ty tak masz u mnie co chwile sie cos wali mnustwo problemów tych finansowych tez i tez ciagle pod górke hmm cóz zycie

Gość sssssssssssmerfetkaaaaaaaaaaaa
u nas też w tym roku kicha...mąż był bez pracy 2msc ja nie pracuję w ogóle...oszczędności się posypały . Siedzimy w domu i liczymy każdy grosz...Trzeba zawsze brać pod uwagę to że może być gorzej , dobra passa nigdy nie trwa wiecznie. Najgorsze to siedzieć i się nad sobą użalać.

Gość Zzzaaallaamka
Nie no ja sie nie uzalam poprostu białym sie wyzalic nie mówię mężowi udaje silna bo wiem ze jemu jest jeszcze gorzej :-( nie chce go bardziej dolowac.rzad sie czepia ale nie polski rzad bo zapomnialam papierów wysłać i teraz mam problemy przez to:-( pewnie będę musiała karę placic a Janie mam wogole kasy:-/ mąż za niedługo wyjeżdża i nie będę go widywac długi czas:-( kasy nie ma jeszcze na dodatek auto sie zepsuło poprostu masakra wszystko na raz cieszę sie ze zdrowi jesteśmy no nie całkiem w przyszłym roku prawdopodobnie będę miała operacje :-( normalnie jest mi zle:-(

Nie wiem o co chodzi z tym rzadem podejrzewam ze chodzi i niezaplacony podatek :( W zyciu tak jest raz na wozie raz pod wozem :(