Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ceza

Jakie dziewczyny wolicie?

Polecane posty

Gość Mistrz minety
oj mala nie krzycz tak:) ceza tam tez zycie kosztuje i nie ma nic za darmo.czy pracujesz tu czy tam,kazdy ma swoj wybor. szczuply idealy nie istnieja,zejdz na ziemie;)

Gość Mistrz minety
hey ja mysle ze on wolalby nawet fotke bez bikini:P

Gość Ceza
Szczupły, że niby taka szczuplutka laseczka nie będzie się idealnie prezentować w bikini? Jestem ciekawa, jak Ty się prezentujesz? Czy aby na pewno IDEALNIE ;>

Gość szczupły
nie nie :) fotki bez moge sobie znaleść w necie :) Możesz wysłać popatrzymy ocenimy :)

Gość Ceza
Tylko nie napalajcie się na Andreę, bo i tak nie macie szans. Niedawno się chajtnęła w Los Angeles z milionerem :P

Gość Mistrz minety
mnie tam sie podobaja naturalne stworzenie.Nie lubie tuningu:)

Gość szczupły
Do minety tuning jest niepotrzebny hehe Ale jeżeli chodzi o takie nienaturalne piersi to fajnie byłoby chociaż zobaczyć podotykać... Czysta ciekawość :)

Gość szczupły
Ehh teraz mi się przypomniało że już miałem w rękach silinkon :D

Gość Ceza
Dotykałam sylikonow kolezanki. Fajnie wygląda, bardzo stoją, ale twarde jak kamienie. Gwarantuję, że nic fajnego.

Gość Mistrz minety
ja tez mialem silkion,jak robilem remont w mieszkaniu:P Tylko natural jest piekne.ladne sa Rosjanki,Ukrainki,lubie tez latynoski:)

Gość Ceza
O wiele przyjemniej dotyka się jędrnej, naturalnej piersi ;p Poza tym teraz są takie fajne staniki push-up, że duze piersi stoją jak sylikony :) Jak się ściągnie, to już gorzej, ale nie fatalnie ;p Poza tym, jak facet jest napalony, to mysli tylko o tym, zeby byc juz w srodku :P A nie zastanawia się nad ksztaltem piersi. Po prostu odczuwa przyjemnosc z miziania :P

Gość szczupły
Dziewczyna będzie się ladnie prezentować ale może zawsze ciut lepiej. Przecież można mieć żółte żeby i się nie uśmiechać. Każdy prawdziwy facet będzie zawsze prawił wam komplementy bez względu na kg i wygląd :) Więc pytanie czy chcecie się faktycznie czegoś tutaj dowiedzieć czy nie ? ;P

Gość Mistrz minety
ceza co to za facet,co mysli ciagle tylko o sobie i aby byc tylko w srodku?Gdzie reszta przyjemnosci dla obu stron?

Gość szczupły
Właśnie że naturalne mają tendencje do... opadania. Widzisz po co się starać o wygląd jak facet zrobi swoje i uśnie :) A cycek jest tylko do miziania :P

Gość Ceza
Rosjanki i Ukrainki potrafią być bardzo ładne. Buzie jak laleczki i piękne ciałka. Ja uwazam, ze najpiekniejsze kobiety w Polsce mieszkaja w Opolu. Zawsze, jak tam jestem, to oczom nie wierzę xD W Krakowie tez są sliczne dziewczyny. Latynoski mmm i ten gorący temperament ;D Taka Shakira miala kiedys bardzo ciemna karnacje, ciemne wlosy - taka typowa latynoska. Ale wybieliła się, wyzbyla się korzeni, zafarbowala wlosy. Tylko, ze rowniez wyglada bardzo korzystnie! Sam seks :) I normalna kobietka, nie zadna gwiazda :)

Gość Mistrz minety
ceza z tym Krakowem to sie zgodze,w opolu nigdy nie bylem.czyli mam dobry gust?:)

Gość Ceza
Ochh no przeciez podkręcona kobieta tez chce miec penisa w srodku, jak jest napalona. Oczywiscie, ze jest przyjemnosc dla obu stron. Chodzilo mi o to, ze jak ktos sie nam podoba i go lubimy, to seks jest przyjemnoscia i nie zastanawiamy sie, jak wygladamy, tylko czerpiemy przyjemnosc z chwil uniesienia :)

Gość szczupły
Zdecydowanie Ukrainki/Rosjanek są ladniejsze od Polek. Im bardziej na zachód (południowy lub północny ) tym gorzej. Grube uda, karłowatość - jedyne co to opalenizna

Gość szczupły
ładniejsze bo... szuplejsze bez obrazy ;P

Gość Ceza
Szczuply, zgadzam się - zawsze moze byc ciut lepiej. Dlatego nie mozna sie poddawac, tylko ciagle ulepszac siebie i zycie. Mistrz minety - a Ty masz dziewczynę ;>

Gość Mistrz minety
ceza to jak wszyscy napaleni i rozowe okularki,wiec troszke wiecej tu czy tam nie zawadzi,a juz najabrdziej u faceta tam:)

Gość szczupły
nie ciągle wystarczy wyznaczyć sobie jakiś limit. Skoro zakładasz taki temat znaczy że chciałabyś lepiej wyglądać i coś w tym jest. Trzeba potrafic siebie zaakceptowac

Gość Ceza
Czasami siebie akceptuję, a czasami nie. Bo miewam zmienne nastroje. Szczuply, zmienilbys cos w sobie ;>

Gość fit innnnamma
heheh ja jestem z opola 168 60 kg czasmi zdarza mi sie odchyl +3kg. wiele osob mowi ze jestem za gruba...

Gość Mistrz minety
fit to pierdolnieci lub zazdrosni tak mowia.

Gość szczupły
Nad tym się niezastanawiam, jestem jaki jestem:) No może chciałbym przytyć troche ale ostatnio nie mam czasu na siłownie. Miesiac dwa i popracuje nad sobą :)

Gość Ceza
Nie zgodzę się, że im dalej na zachod, tym gorzej. W Serbii są piękne kobiety. Oglądałam duzo prywatnych zdjec na FB. Serbia to nasi slowianscy bracia, tylko ze poludniowi. Nasze jezyki są bardzo podobne. Serbki mają wyraziste rysy twarz, piękną opaleniznę, dlugie wlosy - gęstsze niz Polki. Wiekszosc mlodych dziewczyn wygląda jak modelki - często są wysokie i zadbane.

Gość szczupły
Moja dziewczyna przy wzroscie 175 miała 56 kg - była szczupła ;)