Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ceza

Jakie dziewczyny wolicie?

Polecane posty

Gość Ceza
Fit, mow im: nie mam nadwagi, więc wypierdalaj :D

Gość szczupły
chodzi mi o niemiki, angielki, hiszpanki portugaliki i cala reszte

Gość Mistrz minety
po co szukac tak daleko,jak pod nosem chodza cudowne kobiety:)

Gość szczupły
lizus hehe

Gość Mistrz minety
poprostu nie doceniamy naszych rodaczek,a szkoda;)

Gość Ceza
Szczupły, o to, co mówi BMI na temat wagi Twojej eks: 18.3 Ważysz zdecydowanie za mało. Powinnaś zacząć lepiej się odżywiać. Jedz więcej i nie przejmuj się kaloriami, gdyż w Twoim przypadku są one jak najbardziej pożądane. Możesz sobie pofolgować, pamiętaj jedynie, aby jeść zdrowo. Jeżeli Twoja waga się nie zmieni, powinnaś skontaktować się z lekarzem. Uświadom sobie, że to, czym się jarasz, nie jest zdrowe. Gdyby wazyla kilka kg więcej, wyglądałaby lepiej. Taka waga pojawia się z odchudzania, jesli dziewczyna nie jest umięśniona. Wiekszosc dziewczyn sciemnia, ze normalnie je, a stosują drakonskie diety.

Gość szczupły
Mi się wydaje że bardziej polki nie docecniaja polakow. Przykład przyjezdza do polski brudny bułgar i dziewczyny od razu mu rzucają do łóżka. Znam wielu i faktycznie oni się tam myją raz w tygodniu a nawet rzadziej.

Gość Ceza
Można się jarać szczupłymi, ale nie niedowagą.

Gość fit innannamma
heh tak im powiem:D a serio niestety nic nie poradzimy na to ze mamy taka popie**** mode na szkieleciki. jak cwiczylam gimnastyke wazylam 64 codzienny 2 godz trening i mowia ze wygladalam duzo szczuplej niz teraz przy wadze58-60 kg.kiedy od dwoch lat cwicze sobie 2 razy w tyg czyli raczej sporadycznie... wniosek warto uprawiac sport. przyznam sie wam do czegos jestem uzalezniona od czekolady ;) gdyby nie ona pewnie wazylabym duzo mniej ;) ale nie pije nie pale wiec z tego nalogu nie zamierzam rezygnowac :P :D

Gość szczupły
Nie rozmawiam z BMI na temat dziewczyn :):)

Gość Ceza
A ja znam Turka, który jest czystszy niż większość Polaków i nie lubię stereotypów. Czystość nie jest zależna od nacji. W każdej kulturze trawią sie zarówno prymitywni brudasi, jak i zadbani inteligenci. I większość Polek woli Polaków, bo mało która śmiga w innych językach. A dukać łamaną angielszczyzną to żadne osiągnięcie. W sumie ten topic jest durny. Liczy się wnętrze człowieka, a wygląd to tylko taki bonus.

Gość szczupły
Właśnie dziewczyny mniej chorych diet więcej sportu. Uprawianie jakiegoś sportu plus zdrowe odżywianie bez odmawiania sobie śniadania!

Gość szczupły
Co lubicie jeść a propo? ;)

Gość Ceza
Fit innannamma, bo jak się ćwiczy, to ciało smukleje, ale również staje się silniejsze, co powoduje efekt "powiększenia". Fajnie, że ćwiczysz :) Ja lubię czasami zjeść czekoladę Ritter Sport, bo mają tyle różnych smaków :) Mi poki co pozostaje trening Ewy Chodakowskiej, bo kobieta zna się na rzeczy, jest mega inteligentna i studiowala w Atenach. Tylko muszę go robic częściej, bo robię tylko czasami. A jak cwiczę, to bardzo szybko chudnę. Tylko wlasnie u mnie jest problem z systematycznoscia, heh, na studiach bylo to samo ;p

Gość Ceza
Rybki, sushi, marchewki, sałatki, jogurty naturalne, kefiry, owoce (maliny, borówki są najsmaczniejsze), orzechy (najbardziej włoskie oraz nerkowca), migdały, wołowina. Zupki z mnóstwem warzyw i przypraw :) Dużo wody, żadnych soków z kartonów - tylko wyciśnięte. Najwazniejsze, zeby jesc 5 razy dziennie małe porcje w regularnych odstępach. Ale nie zawsze tak jest :P

Gość szczupły
no to ladnie ;) A smazenie ?

Gość Ceza
Ojjj, nie. Wolę parowar. Mniej smaczne, ale już się przyzwyczaiłam.

Gość fit innannamma
czekolade :Dciastka torciki itp a tak ogolnie jogurty maslanki mleko z platkami, mieso kurczaka,kasze otreby owsiane jajka warzywa, owoce , praktycznie wyeliminowalam ze swojej diety cukier (oprocz tego w czekoladzie), makarony ziemniaki ryz chleb chipsy solone paluszki pizze kebaby hamburgery alkohol,ograniczam sol nie pale. biegam i cwicze fitness-nie dlatego ze jakos szczegolnie o siebie dbam ale po prostu lubie sport:) a z wyeliminowanych produktow wiekszosci po prostu nie lubie a nie potrafie zrezygnowac ze slodyczy:)

Gość Ceza
Nie jem świni, bo świnia wszystko wpierdala :D Szczupły, a co Ty jesz?

Gość Ceza
Zamiast kurczaków jedzcie bażanty albo indyki, bo kurczaki są nafaszerowane hormonami wzrostu.

Gość Mistrz minety
to prawda polki leca na brudasow,jak muchy do g....

Gość szczupły
diete mam ubogą dosyć. Ale jak smażę to bez tłuszczu albo minimalną ilością oliwy z oliwek. Polecam do tego ceramiczną patelnie Moneta :)

Gość Ceza
Mistrz minety. Jak Wam się podobają Latynoski, to my ich nie okreslamy mianem "brudasek". A jak nam się podobają południowcy, to zaraz brudasy, chociaż się myją. To dlatego, ze duzo facetow sie opala, chca sie na sile upodobnic do południowców i jasna karnacja przestaje byc dla większości atrakcyjna. Na szczęście nie każdy patrzy na karnację :)

Gość szczupły
Muchy wiedzą co dobre skoro tylko tam ich lata hehe :D ( seksturystyka w bułgari / egipcie )

Gość Mistrz minety
Podobac,a puszczac sie to jest roznica;)

Gość szczupły
dobra trzeba cos zrobic na obaidek bo rece opadaja ;p

Gość Ceza
Ogarnęłam mieszkanko, wzięłam prysznic, w koncu wyglądam jak człowiek :D Muszę rozwiesić pranie na polanke (tak mówię na trawnik przy bloku - dużo trawy z placem zabaw). Już się nie opalam, bo jestem opalona optymalnie i nie chcę robić z siebie marchewki. Ruszam do marketu, a wieczorem imprezka ;D Good day for everybody :)

Gość gość
Głupie i prymitywne, po studiach :D (studia to warunek, brak kultury itp. - oszołom nawet się nie pozna)