Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Llona

dziwne zareczyny

Polecane posty

Gość Llona

mam dziwny niesmak po zaręczynach ...niby wszystko w porządku ale jednak nie tak jak trzeba miesiąc temu mój chłopak oświadczył mi się , on pracuje za granica wiec pierścionek wybraliśmy razem w dość tanim miejscu nie chclalam narażać go na koszty a pierścionek to tylko symbol a nie trofeum przynajmniej ja tak uważam... nie ukrywam ze spodziewałam się niespodzianki ale dało się to jakoś zaakceptować myślałam ze przynajmniej sam zorganizuje coś specjalnego w sumie mogło to być cokolwiek kolacja , spacer co bądź... zamiast tego po przyjściu do domu siedliśmy na kanapie on wyjął pierścionek z papierowej torebeczki i wahając się 4 razy co tak dokładanie powinien powiedzieć założył mi go na palec... został mi po tym dziwny niesmak wiadomo ze nie ma co porównywać życia do romantycznych filmów ale żeby aż tak ? czy to tylko ja tak wyolbrzymiam czy ktoś jeszcze po przeczytaniu tego wątku odniósł wrażenie ze coś było nie tak jak powinno , teraz nawet nie chce przyznawać się znajomym ze się zaręczyliśmy żeby nie powtarzać dalej tej historii

Gość Llona
Zapomnialam dodać, że poźniej w łóżku nic nie było.

Gość Llona
a to się podszywajcie w dpie to mam już i tak czuje się paskudnie

Gość miumiuu
Dla mnie to zawsze była abstrakcja żeby wspólnie wybierać pierścionek albo planować zaręczyny. Rozumiem że mogą być wcześniej rozmowy potwierdzające że chcemy być razem że to ten moment i nie ma na co dłużej czekać, ale wspólne wybieranie pierścionka a jeszcze lepiej wybieranie dnia na oświadczyny to coś strasznie sztucznego. Sama nie potrzebnie w to ingerowałaś, powinnaś ewentualnie podać mu rozmiar pierścionka i to wszystko, to Twój narzeczony powinien był sie wykazać - kolacja jak najbardziej wskazana :) Teraz niestety już nic nie zrobisz, a niesmak niestety pozostanie i nie dziwie Ci się bo koleżanki i rodzina na pewno będą pytać jak Ci się oświadczył itd.

Gość Llona
dziękuje za interwencje trolla ozywającego mojego pseudonimu bez ciebie na pewno ten temat by podupadł a teraz idź grzecznie bawić się z innymi dziećmi w piaskownicy w piaskownicy.... to nie był mój pomysł by wspólnie kopic pierścionek to on twierdził ze ja muszę przy tym być ....

Gość jhgjkugjg
chyba muisz wyluzowc moje zareczyny tez byly nie takie jakbym chciala i tez wyjal piersionek z torebeczki i zalozyl mi na palca bez slowa masakra ale wiem, ze chce byc ze mna naprawde i mnie uwielbia wiec staram sie o tym nie pamietac

Gość jeszcze chwila
moj facet sam kiedys poprzymierzal moje pierscionki jak lezaly na stoliku, potem pojechaalismy na urlop ale do swoich rodzinnych domow osobno, moj facet juz w drugi dzien od rozstania dzwonil ze ma niespodzianke. potem do mnie przyjechal i pojechalismy razem do zakopanego na 4 dni;) tam zaraz po przyjezdzie otworzylismy winko, zaczelismy sie calowac i mielismy sie zaczac kochac kiedy nagle przestal, powiedzial ze sie denerwuje i musi to zrobic teraz, a potem ukleknal wyjal piersionek, powiedzial ze bardzooo mnie kocha i chcialby zebym zostala jego zona;D oczywiscie sie zgodzilam, a potem kochalismy sie jak oszalali;D

Gość Llona
własnie czegoś w tym stylu oczekiwałam najgorsze jest to ze cale nie czuje się jakbym była zaręczona to wyglądało bardziej jak by mi coś kopił a nie jak zaręczyny powiedziałam mu zresztą o tym a no wymawiał się ze praca ze mało czasu itp itd naprawdę wieże ze mogło to lepiej wyglądać przecież nie oczekuje od niego gwiazdki z nieba :(

Gość w domciu w domciu
musi byc jakas doza niespodzianki...:)