Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet,,,,,,,,

jak to jest mieć okres ?

Polecane posty

Gość facet,,,,,,,,

?

Gość jhdsahwdk
hehe....ujowo boli brzuch, co miesiąc o innym natężeniu, czasami obejdzie sie bez tabletki przeciwbólowej, bo da sie go zniesc a czasami nie, niektóre maja farta i wogóle brzuch nie boli. pozatym masz cały czas mokro w gaciach :p..... ale po pewnym czasie przestaje to odczuwac. dyskomfort psychiczny czasmi jest....czy przypadkiem nie ubrudziłam sobie spodni spódnicy itp.....to jest najgorsze chyba:p czasami jest tak intensywny okres....ja raz tak miałam na wakcjach....ze po nodze mi pociekło ....porazka no i ja częsciej opddaje mocz...bo macica jest spuchnieta i uciska na pęcherz moczowy. pozatym przy pierwszym wylewie mam rozwolnienie hehehe pierwszy i drugie dzień jest najgorszy....później coraz mniej sie wylewa no i trza bardziej niz zwykle dbac o higienie, wyrzucac potajemnie podpaski, zeby nikt nie zobaczył co wyrzucasz.....w publicznych toaletach obora, bo słychac, jak zmienia sie podpaske ogólnie to nie polecam :D

Gość badsoull_
kobiety tak ,ale ty jako babochłopo chuj wie co ,chyba nie

Gość bucikowa
do duupy, a po operacji - jak to mówi mój ginekolog - jeszcze bardziej mnie wykręca podczas okresu. Ból podbrzusza Gorączka Osłabienie Nudności Bóle kręgoslupa i kości ogonowej Biegunka Trzeba szczególnie dbać o higienę, co w np toaletach publicznych jest mocno utrudnione Bez 2-3 tabletek sie nie obejdzie a to i tak mało po zastosowaniu kuracji przez mojego gina. Na szczęscie używam tamponów + wkladek więc mam o tyle lepiej, że nie boję się, że "przemokłam" i sobie coś ubrudziłam. Ogólnie faceci mają pod tym względem lepiej

Gość mdg.mdgpa
To trzeba częsciej podpaske zmienić albo tamponów używać a nie wkręcć że po nogach leci..facet jeszcze pomysli że każda taka fleja jak ty...