Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dinogsdgs

podreczniki angielski pulawy

Polecane posty

Gość Dinogsdgs

Szukam miejsca gdzie moglabym kupic ksiazki -, szczegolnie interesuja mnie podreczniki do angielksiego i trudnodostepne, specjalistyczny slowniki do tego jezyka. Czy ktos zna jakas ksiegarnie w pulawach gdzie mozna podejsc?

Gość księgarnie jezykowe
na wojska polskiego na przeciwko Domu Chemika kiedyś była też w budynku szkoły chemicznej ale nie wiem, czy nadal jest

Gość Rabi
Witam mogę potwierdzić, że księgarnia MONOGRAM spełniła moje oczekiwania i kupiłem wszystko czego potrzebowałem.

Gość Aldona41
Ja miałam okazję kupować książki do szkoły dla syna do gimnazjum. Udało mi się kupić wszystko w miarę dobrej cenie. Polecam.

Gość mama234
Ja w tej księgarni kupiłam wszystko za jednym zamachem. Akurat przyszłam swiezo po tym jak dostali towar. Przyjemna kobieta sprzedaje.

Gość Izabella13
Monogram to świetna księgarnia, wszystko mają za kazdym razem jak ja się tam wybiorę. A jesli chodzi o ksiązki do angielskiego to na pewno tam znajdziesz bo kupowałam do jezyków obcych i wszystko było. Mogłam liczyć równiez tez na doradztwo przy zakupie.

Gość szyszka23
Ja jestem częstym klientem w tej ksiegarnii, bo ja lubie takie ksiązki naukowe, jestem bardzo ciekawa świata a księgarnia ma takie rózne rzeczy :)

Gość Hana1960
Jeżeli coś potrzebuję to zawsze 1 kroki kieruje do tej księgarni,bo Wszystko można u nich kupić lub zamówić . I staną na głowie żeby to sprowadzić.

Gość Karinax5
A czy tez mają artykuły papiernicze ? Chciałabym kupic wszystko za jednym zamachem.

Gość 443334
Tak Karina wszystko jest na swoim miejscu ;) Nie ma co sie martwić ;) Udanych zakupów życzę ;)

Gość belladonna567
Zawsze znajdę tam jakąś ciekawą książkę dla mojego dziecka. Mały bardzo lubi bajki, a jak nie one to zawsze mozna mu kupić jakąś malowankę. Tam jest tanio i mam do niej blisko :)

Gość 65624
Mogę tylko polecić. Fajna obsługa i doskonale, że mogłem tam kupić opracowania a już trzeba powoli myśleć o podręcznikach na przyszły rok.

Gość jennnny mam na imie dzeny
Nie wiecie czy można tam kupić repetytoria oraz pomoce naukowe? Jak to tam wygląda z tymi książkami?

Gość gość
Oczywiście, że można. Niestety nigdy nie szukałam dla siebie spośród tych zbiorów, więc nie wiem czy znajdzie to, co Cię interesuje. Lepiej będzie po prostu zadzwonić i spytać. Swoją drogą... Ma ktoś numer? Sama go nie posiadam.