Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niskich facetów...

Niskich facetów...

Polecane posty

Gość gościu jak ma te 190 to może
spokojnie zdradzam kobietę i tak nie odejdzie od niego bo niby do kogo takich wysokich jakich kobiety chcą jest bardzo mało. Bardzo wysocy będą tworzyć haremy.

Gość eeeee przesadzacie
Facet 190 to moim zdaniem kuriozum. Mam takiego kolege, jest chudy i ma takie dluuugie nogi jak jakis patyczak, do tego jest cherlawej poistury i ma takie zolte wylupiaste oczy i dziwna glowe jak jakies jajko. Zapewniam was że to nie jest fajne :)

Gość Elenaaa21
Wole nizszych dobrze zbudowanych

Dziewczyna_Davidova, właśnie sie mylisz i to bardzo :D Nie narzekam na brak powodzenia, ale już mam swojego cudownego faceta od dwóch lat :)

Gość 0=90-807
znajdzie się wyższy i tak zaczarowana go zdradzi jak każda kobieta

Gość Przystojny brunet 173
Zaczarowana nawet ładna jesteś :p ale na tym zdj widać tylko pustkę w Twoich oczach . Takie nic z Ciebie .

Przystojny brunet 173, no co Ty :P ja ładna, weź uważaj bo się będą za chwile z Ciebie śmiali że tak uważasz :P jestem przeciętną dziewczyną :) Nie rozumiem jak mogłeś zobaczyć pustkę w oczach :D:D Tutaj się pomyliłeś Kolego :)

Gość Nie dam mojego faceta
Nie obrazaj mojego faceta, kurde brydzia !!!!

Gość Przystojny brunet 173
To spójrz na to zdjęcie to sama zobaczysz to samo co ja :p nic ciekawego w Twoich oczach nie ma :p przynajmiej na tym zdjęciu . No chyba że w rzeczywistości jest inaczej :p każdy by powiedział że ładna jesteś ale po co mają Ci słodzić ? :P ale również wiele ładniejszych jest dziewczyn od Ciebie ;) więc uważaj na tego swojego wysokiego bruneta o niebieskich oczkach bo może sobie skoczyć w bok :) a wtedy trudno Ci będzie znaleźć takiego drugiego ;)

Ten koles z problemami, o 16.18

No tak zaczarowana, w końcu facet tej desperatki mając taki wzrost to żaden facet!! Hehe, mimo że mnie nie polubisz za wygląd i wzrost, to ja Cię zaczarowana mimo wszystko lubię, za poglądy normalnej szanującej się dziewczyny a nie jakiegoś zakompleksionego bezguścia !!! :D

Trudno ocenić kogoś widząc tylko jedno zdjęcie :) Tutaj na Kafeterii potrafią tylko krytykować, tylko czasami ktoś powie jakieś miłe słówko. O żaden skok w bok się nie boję :) Tak jak pisałam, jestem przeciętną dziewczyną, która do innych dziewczyn nawet do pięt nie dorasta :P Może tak mówię, bo mam niską samoocenę? Sama nie wiem...

Moze i jestem bezgusciem, ale kompleksow nie mam :)

Przeczytac moge, ale uslyszec? Hm

Nie chce mi się dzisiaj o stopach, pochwach i rozwarciach pisać :P Zresztą to jest tak logiczne, że każdy kto chociaż liznął anatomię sexualną XXI wieku, to takie podstawy zna!!