Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina112233

Pieszczoty z chłopakiem

Polecane posty

Gość znowy 10 osob pisze
to bardzo złe diabeł już się tobie przygląda. coś ci się mocno burzy w głowie a diabeł jak wścieknięty atakuje :D zobacz czy nie masz jakichś innych oznak jak czarne kolory czy inne rzeczy to na pewno na zdrowie ci to nie wyjdzie. http://www.youtube.com/watch?v=9LTtfeP0rgc&feature=related jeśli masz to tylko zakup pelerynki i wizyta w pustelni cie uratuje. jesteś bardzo dojrzała jak na swój wiek :D szkoda że nie psychicznie. co za ciemnota pytać czy chłopak się tobą znudzi jak go pocałujesz :D

Gość Karolina112233
Nie ma co się obrażać na forum ;-) ja mam trochę obawy, bo poprzedni chłopak był dzieckiem i się po prostu znudził i mnie rzucił. Więc wywnioskowałam (może błędnie) że taka bliskość może szkodzić. A w domu seks był tematem tabu... Na szczęście mam wyrozumiałego chłopaka :-)

i nie spiesz sie do niczego :) .... bo nie ma do czego :) Pamietam jak mi to ciocia mowila :) wtedy nie uwierzylam :)

Gość Karolina112233
znowy 10 osób pisze Nie pocałuję, tylko chodzi mi już o pieszczoty. To chyba poważne oddawać komuś niejako swoje ciało? Stąd obawy. Wybaczcie, że się szanuję ;-)

Gość znowy 10 osob pisze
to nie bliskość szkodzi a twoja ciemnota. jak będziesz o wszystko pytać na forum to każdy normalny cię rzuci. masz 16 lat a własnego rozumu zero do tego pełno stereotypów zasłyszanych od notabene ekspertów od związków czyli księży :D powodzenia życzę.

Gość Następna która na religii
Ile poprzedni chłopak miał lat?? Well sama jesze jesteś dzieckiem :-) Ale kochana takie jest życie. Ludzie sie rozstaje niezależnie od tego, czy seks był, czy go nie było.

znowy 10 osob pisze - pozwol ze sie wtrace - dla mnie to Ty myslisz steoretypowo...ale zapewne jestes przekonany/na ze mozesz szczycic sie otwartoscia umyslu... haha - ile sie takich oglada... a tak zaszufladkowane maja te swoje mozdzki

Gość Karolina112233
nie kieruję się stereotypami, tylko poprzedni mnie z tego powodu rzucił, więc i teraz się boję. Tylko wtedy to było dziecko w porównaniu do obecnej sytuacji. Ehh widzę, że wątek stał się na tyle popularny, że zaczyna się obrażanie :-) nie chcę tego, każdy ma prawo do opinii

Gość Karolina112233
Kochani, ja wiem, że jestem dzieckiem ;-) ale nie wyobrażam sobie związku bez takich czułości, musiałabym chyba być oziębła, a taka nie jestem. Dlatego proszę o rady starszych forumowiczów, w końcu najlepiej uczyć się na cudzych błędach ;-) a niektórych burzy to, że chcę jak najlepiej.

Gość znowy 10 osob pisze
to co robisz nie ma nic wspolnego z szacunkiem bo ty zwyczajnie głupia jesteś.chyba trzeba ci to napisać wprost. jak ci powiedzą rób inaczej to będziesz robić inaczej. jesteś jak plastelina. nie piszę tego ze względu na to co robisz albo czego nie robisz tylko kompletnie abstrahując od tego. masz umysł 10 latki w dodatku indoktrynowanej przez rodzinę/otoczenie.idę o zakład że mieszkasz po wschodniej stronie wisły.

Rzucił Cię, bo pozwoliłas mu sie dotknąć przez ubranie?? Jak w ogóle technicznie wyglądają pieszczoty przez ubranie??

Gość Karolina112233
ja tylko chcę prosić o rady. To złe? I tak zrobię swoje. Nie musisz mi wierzyć. I nie będę tu opisywać jak wyglądają te czy inne pieszczoty, przecież to moja sprawa jak wygląda taka bliskość. Chodzi mi o ogół, o doświadczenia.

Ty prosisz o rady a ja proszę o wytłumaczenie jak to wyglada. Bo sobie tego nie wyobrażam.

Następna która na religii tego nie zrozumie bo od razu dala siebie cala :) co sie bedzie rozdrabniac na drobne :)

Czytaj to co pisze. Ponad rok Czekałam aż sie z facetem przespalam! Chyba wyraźnie napisałam :O

Gość Karolina112233
Naprawdę? Każdy ma inną wyobraźnię ;-)

Ja sobie nie wyobrażam, zeby facet mnie dotykał przez ubranie. Jaka to przyjemność? Ok przed samym seksem jak sie calujemy i rozbieramy powoli to ok. Ale dotknięcie przez ubranie bez penetracji jest dla mnie okropne.

Gość 22 lata czuje koniec swiata
Obecnie mam 22 lata, moja pierwsza bliskość fizyczna z facetem była 2 lata temu, pierwszy raz miałam w zeszłym roku :D Generalnie uważam, że dopóki masz takie dylematy, to powinnaś się wstrzymać. :) Ludzie czują, kiedy to jest dobre i kiedy przyszedł odpowiedni moment. ;) Zdarza się też, że czasem wydaje się, że zbliżenie jest w porządku, myślimy że ta druga osoba nas szanuje i bardzo lubi, ale tak naprawdę to chce tylko wykorzystać nasze zaufanie, żeby zaspokoić swoje własne potrzeby fizyczne, nie odwzajemniając uczuć. :) Mężczyznom łatwiej przychodzi traktowanie kobiet jak przedmiotów do zaspokajania potrzeb, ponieważ ich rozwiązłość seksualna jest społecznie akceptowalna. Natomiast w przypadku kobiet wstrzemięźliwość jest cnotą najwyższej wagi i każdy facet ceni sobie dziewczynę, która nie jest łatwa do zdobycia. :D Ich oczekiwania na zbliżenie z nią wzmagają pragnienie zdobycia jej serca. :) Faceci to zdobywcy :P Przede wszystkim musisz się zastanowić czy warto, dlaczego chciałabyś.. a dlaczego nie.. no przemyśl sobie to ogólnie. ;)

Karolina112233 - uwierz mi - nie ma sie do czego spieszyc. Facet to facet - chocby najfajniejszy, najdojrzalszy i najukochanszy. uwierz mi- oni naprawde inaczej mysla. Teraz sie spieszysz a za 10-15 lat bedziesz zmeczona szla spac, po calym dniu pracy i opieki nad dzieckiem i myslala : "zeby jemu tylko nie chcialo sie seksu" , lub "padam na pysk a on tylko o jednym" :)

Gość znowy 10 osob pisze
przecież ona o żadnym sexie nie pisze wam jedno w głowach :D ona się zastanawia nad czym innym.

Gość Karolina112233
Nie o seks mi chodzi ;-) Nie śpieszę się, ale czy Wasze związki nastoletnie były pozbawione namiętnych pocałunków i takiej osobliwej chwili bliskości? Myślę, że nie, a na seks mam czas. Ktoś napisał, że dotykanie przez ubranie to żadna przyjemność, ale dla nas w tym wieku to naprawdę podniecające, a sam fakt, że ukochanej osobie sprawia się przyjemność to już szczyt marzeń ;-)

Ale jaka to przyjemność jak mam majtki mokre i ich nie mogę ich zdjąć?? Jaka to przyjemność dla faceta kiedy mu spodnie blokują twardego penisa??

Ale jaka to przyjemność jak mam majtki mokre i ich nie mogę ich zdjąć?? Jaka to przyjemność dla faceta kiedy mu spodnie blokują twardego penisa??

Gość Karolina112233
Czy naprawdę każdy tu uważa, że albo mam zostać dziewicą do końca życia, albo się oddać na pierwszej randce? Nie chcę przeginać, ale chcę być blisko niego. Nie musisz tego rozumieć.

To można przecież sie piescic, ale bez ubrań! Co to za fetyszystów, ze w ubraniach??

Gość Karolina112233
Nastepna ktora na religii - nie rozumiem cię. Najpierw mówisz, że to dobrze, że czekam z seksem, a zaraz potem, że najlepiej to od razu się oddać, bo żadna przyjemność jak się chce, a się powstrzymuje. Czy to jakaś podszywka?

Fetysz* Sprawiajcie sobie przyjemność, ale czemu wpadła na pomysł, ze w ubraniach?? :-)

Gość 22 lata czuje koniec swiata
Karolina, skoro już znasz odp. na swoje pytanie, to można zakończyć temat. ;) Tobie się wydaje, że obmacywanie się w wieku 16lat jest spoko. :) Ale tak naprawdę to nie ma nic dobrego w podniecaniu się wzajemnie w takim wieku :o bo to jest coś, co zmaga się z czasem.. w jakimś momencie chce się więcej. Skoro chcesz mu sprawiać przyjemność to idź i to rób, a nie pytaj na kafeterii. :D wg mnie w takim wieku to mozna się trzymać za rękę, przytulać i dawać buziaka w policzek, ewentualnie w usta.. sama nie czułam większych potrzeb w takim wieku, nie w głowie mi to było. ;)

Nie napisałam, ryby od razu sie oddać!! Ale ci to za pomysł, ze w ubraniach??