Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce zrobic puk i dac pieska

Czy moja Piekna mnie wpusci czy wyrzuci

Polecane posty

noszę koronkowe gatki a czasami zakładam staniczek ale to nie zawsze:)

przyznam szczerze ze rzeczywiscie- brak mi odwagi :D nie chce tez wyjsc na jakiegos psychola albo ze Cie zmuszam do czegos... nie chce byc natrętem...

Gość Piękna chorawa w domciu
wniosek 2:) zaproszenie masz. Nieskorzystanie z niego tez o czyms mowi:) taki wielkim rekin biznesu lotosu:D? a tu co? cos nie tak i juz czmyhasz jak myszka zamiast 2raz pukac mocno:) ja mam konto ma karkets.com pan mi zyczył byciem rekinem biznesu:) zazartowałam, ze przejde metamorfoze od płotki do rekina:D mam miec szkolenia online,a do waway jakis ameryakniec przyjedzie ;) moze pojade..zastanawiam sie, zaproszenie od pana mam. I co pojedziesz za mna? Ale do mnie nie przyjdziesz.. tak byc nie moze, sam wies zo tym:)

łatwo ciebie wyyccykac z udziałów:) jak ty podejmujesz decyzje z tymi panami? biznesmenami? powiedza cos i ucikeasz i juz nie pukasz;)? ja ide w str patentow.

a chcesz tego naprawde? tak naprawde? bo wtedy nie chciałas... mnie to zastanawia, co sie stało, ze teraz chcesz? wtedy nie chciałas. pogoniłas mnie. dlaczego teraz chcesz? a moze to podstep...

Gość pewnie chce tego pieska
:D a jaka to ma być rasa psa?

chce. Kiedy pogoniłam? Jak nigdy nie zapukałes;) ten pan dzwonił do mnie chyba z 40-50 min i mowi ale sie zagdałem..a miał mi tylko pomoc zapisac i byc przewodnikiem, przypadkiem wszystko.

pukałam i to nie raz :( ale wtedy mnie poszczułas psem :o a teraz zmieniasz zdanie?... dziwne.

pieska? chyba z czekolady z orzechami:) to tak chce takiego pieska:D nie moge sie doczekac kiedy przyjdziez pa👄

tzn. pukałem * pisze szybko, to literówki sie zdarzaja:o tak to jest jak człowiek sie spieszy..jak to mówia: gdy sie człowiek spieszy, to sie diabeł cieszy...

zapukaj. chorej Pieknej nie odwiedzisz? Nieładnie.. w przyszłym tygodniu jade, kurcze musze byc zdrowa..a tu jakies bakterie..

dobrze- zapukam :) tylko prosze odpowiedz mi na pytanie- dlaczego zmienilas zdanie i teraz mnie chcesz, a wczesniej to psem mnie poszczułas?:( cio? ;)

Gość Piękna powie ci
w domu a chora to jak ciebie wyrzuci? nie da rady..chora kobietka to słaba kobietka..mysl chłopie:) masz przewage..;)

nie jestem chłopem:o jestem eleganckim metroseksualista :) nie sprowadzaj mnie do roli prymitywnego, agresywnego samca z podwyzszonym poziomem testosteronu :o jesli takich lubisz, to droga wolna 🖐️ ja jestem subtelny 🌼

Gość kafe wszystko przyjmie
pisz sobie pisz mam na to zwis :)