Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

25-latek

kojarzycie...?

Polecane posty

Gość tfytfby
nie miałam przyjemności poznać, całe szczęście 🖐️

Gość Jakiś Człowiek
Tak to taki japoński psychol, który w dodatku zrobił karierę. Nienormalny kraj...

widzę, że kojarzysz. Zabił i zjadł koleżankę ze studiów w Paryżu. Ale mnie najbardziej zdziwiło to, że on jest taki wykształcony. Interesuje się literaturą, malarstwem, muzyką klasyczną, a tu takie coś. Poza tym on wydaje się być bardzo sympatycznym człowiekiem. Widziałem parę filmów o nim...

Gość Jakiś Człowiek
Wielu psycholi tak ma. Udają normalnych, a pod czachą im się szajba kotłuje.

Mirabelka: wiem, ale widziałaś coś o nim. Jak nie, to widzę, że są już filmy na Youtube. Wystarczy wpisaś jego imię i nazwisko. Ja oglądałem już kiedyś w tv. On to zrobił na początku lat 80. Od połowy lat 80. jest na wolności w Japonii. Udziela wywiadów, pisze książki... Nie czytałem żadnej, bo tego nie ma w Polsce, ani chyba nigdzie poza Japonią....

Nie ponieważ nie interesuje sie takimi sprawami Japonia, sranime tip. Ale zauważ taka rzecz u nas Katarzyna W. zabiła dziecko i stała sie gwiazdą i celebrytką. Może w Japoni zjedzenie człowieka to jak u nas dzieciobójstwo, czyli uchodzi płazem (ze strony społecznej)

Gość Nalezy pic 2 l wody /dzien
jezu autorze co tak sie podniecasz jakis psycholem kanibalem?:O:O:O:O imponuje ci on???????:O:O:O

no nie do końca. On to zrobił poza krajem i udało mu się uciec przed karą, bo bogaty ojciec wynajął najlepszego prawnika w Paryżu. To nie jest tak, że wszystkim uszłoby to płazem.

nie imponuje, po prostu dziwię się, że tak wykształcony i inteligentny człowiek może zrobić coś takiego. Jak oglądałem film o nim, to zupełnie nie sprawia takiego wrażenia...

Gość Nalezy pic 2 l wody /dzien
a co myslisz ze tylko osoby z patologicznych analfabetycznych rodzin sa psycholami? :O

Gość lepiej idz szukaj pracy
autorze a nie podniecaj się mordercami.

po prostu nie wydaje się być takim... Jak byś obejrzał to byś wiedział o czym mówię...

Gość polniesz dzisiaj autorko?
hitler tez był oczytany :classic_cool: mnie sie wlasnie wydaje ze inteligentni ludzie/chorzy geniusze czesciej popleniaja inteligentniejsze lub okrutniejsze zbrodnie dresiarz walnie,rozwali,nie pomysli,nie ma z tego frajny czy czy nie robi to dla pasji