Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana89

czeste odawanie moczu :( pomocy

Polecane posty

Gość zalamana89

witam. moj problem polega na tym ze od ponad roku chorowalam na zakazenie pecherza moczowego. wychodzily mi przerozne bakterie. dostalam mase antybiotykow. mialam wykonywane roznego rodzaju badania, posiwwy mialam co dwa tygodnie wykonywane, badania krwi, na hormony cukier, cystoskopie. no wszystko oprocz badania urodynamicznego. nawet zielarskie rzeczy, u ksiezy, medycyna naturalna. od trzech miesiecy w moczu nie wychodza mi bakterie ale nadal sikam czesto. bardzo czesto... z 30 razy dziennie nieraz nalicze. pije dwa litry dziennie ale nieraz jak nie pije to tez chodze czesto do toalety. ja nie wiem czym to sika???? pomocy ma ktoras podobnie?? moze to pecherz naderaktywny bo czytalam o tym

Gość zalamana89
ale ja wlasnie zadk oto robie z moim partnerem a jak juz to w prezezrwatywie od zawsze. a jak nie pije to tez tyle sikam;/ wystarczy ze owoce jem i sikam i wstaje w nocy nieraz

Gość zalamana89
dodam jeszcze ze na cystkoskopi wyszedl mi ze mam bardzo zaczerwieniony pecherz. lekarz mi wytlumaczyl ze jest bardzo podrazniony przez te antybiotyki i ogolnie przez cytryne witamine c kwasne crzeczy ogolnie ktore kazano mi lykac jak mialam bardzo wysokie i duze ilosci bakteri