Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monia123??

sprzedam niemieckie krpole sab simplex

Polecane posty

Mam do sprzedania niemieckie krople sab simplex raz uzyte 10 kropelek, niestety ulotki i opakowania niemam bo wyrzuciłam, termin waznosci to lipiec 2014,cena jaka mnie interesuje to 30zl, nowe sa po 35-38zl.jak by ktos byl chetny to podaje maila monika.nalepa84@gmail.com

ja tez mam takie - nowe, nie były otwierane, bo kolki nas ominęły.. podpinam się: olarastowska@vp.pl

Gość Po co sprzedawać
Na eBay za 4 zapłacisz 18 euro więc akurat masz drogo. Zostawcie sobie dziewczyny te krople, bo one nie tylko są na kolki. Zawsze możecie podać dziecku na noc jak np. napije się wody z kąpieli, albo zje coś pod waszą nieuwagę i bedziecie miały wątpliwości czy aby brzuszek nie będzie bolał w nocy. Podacie kilka kropel przed snem do mleka albo herbatki i nocka bedzie spokojna. Swoją drogą Sab Simplex nie tylko jest dla dzieci, ale i dodosłych. Mnie np. pomaga na niestrawność :)

używanych leków nie powinno się sprzedawać / kupować ! raz że otwarte dwa nie wiadomo w jakim sposób były użytkowane trzy nie wiadomo jak przechowywane