Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskaaaaaaaaaaaaa

wytatuowana kropka na dłoni

Polecane posty

co to znaczy? mój chłopak taką ma, jak pytam co to to odpowiada, że uczył się i tak mu się ciapnęło

Gość nie słuchaj taka kropka
oznacza ZŁODZIEJ i nie ma cudów, że to przypadek :/

Gość facioo
- kropka na czole, najczęściej pomiędzy brwiami - człowiek znający tajniki symulacji zaburzeń psychicznych. Symulacja taka wymaga często długotrwałego i nieustannego prezentowania nienormalnych zachowań, niekiedy przekształcania całego stylu życia na niekonwencjonalny i uciążliwy dla otoczenia. Ten wzór tatuażu ma informować wtajemniczonych, że mają do czynienia z normalnym człowiekiem, aby uprzedzać nieporozumienia. - kropka za uchem, na nosie, w okolicy prawego oka - cwel , osobnik traktowany przez ludzi jako zhańbiony, godny pogardy i potępienia, będący na dnie hierarchii podkulturowej. - pięć kropek pod lewym okiem (ułożonych jak w kostce do gry), w które można by wpisać literę S, oznacza człowieka sprawdzonego pięciokrotnie, niezłomnego,

o boszeeeeeee znaczy, że jest złodziejem? między palcami ma kropkę

Gość tak, powiedz mu
takie kropki robią sobie w wiezieniu

Gość Samusraj Macha Yayami
znacZy to wali konia na postoju

Gość hrrrrrrrr
takie kropki robią w więzieniu.....taka oznacza złodzieja....

Gość ciapnął sobie ;-)
kropeczka wytatuowana to złodziej, pewnie siedział w więzieniu i mu ciapnęli ;-) wątpię, żeby to mógł być przypadek... wygląda na to, że Twój chłopak to nie tylko złodziej ale i kłamczuch ;-(

Gość gość
A ja mam kropkę , z której zawsze muszę się tłumaczyć .Na prawej dłoni.W początkach mojej podstawówki używało się jeszcze stalówek i kałamarzy do nauki pisania .Koleżanka z ławki mnie tak dziabnęła , że zostało na zawsze.Zauważyłam w ciągu życia jedno-unikają mnie złodzieje !!hahaha.Obmacywano mnie nie raz w autobusie czy tramwaju ale jak wystawiłam swoją dłoń ( chwytając poręcz) potencjalnemu doliniarzowi pod nos od razu robiło się koło mnie lużniej.Na coś jednak mi się ona przydaje.Rozlużniam też atmosferę podczas domowych remontów, zwykle pracują u mnie " fachowo" tatuowani .

Gość gość
?

Gość gość
To on musiał siedzieć, kropka oznacza złodzieja, a w jakim jest miejscu, to już masz powyżej wymienione. Kręci koleś, za coś przydupił, pewnie za lepkie rączki :)