Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wolna i zadowolona z życia

jak smutno żyć bez dzieci

Polecane posty

Zocha , twój najwiekszy problem jest taki , że ciagle łazisz za mna , lesba jestes czy co ? Oczywiscie ze nie starciłam ,bo jeszcze nie miałam dziecka , a juz sie rozchorowałam i nie bede miała , chyba ze wydarzy sie cud ............a ja w cuda nie wierze ..................ale wiem ,ze mój mąz wierzy............ propozycji od Pana Boga tez jeszcze nie dostałam ,wiec chyba jeszcze troche pozyje , mam taka nadzieje..........może rzuce sie z tego wszystkiego w wir namietności i zadowole jeszcze niejednego faceta :)

Gość Zocha.
A jednak:( trzeba autorce współczuć ,bo z jej głowa cos nie teges:(

Gość Zocha.
A co to jest lezba:P

i znowu łaza za mna...........:( tak , tak mam urojenia , bo bardzo pragne dzieci , ale jak widac ktos szybko mnie sprowadził na ziemie i napisał od razu ŻE NIE MAM JESZCZE ANI JEDNEGO! jak człowek czego bardzo pragnie , to czasmi wpada w taka depresje , ze mu sie wydaje , ze ma , a potem budzi sie z oszołomienia i okazuje sie , ze jest rzeczywistosc.............. a ona boli , bo wiem ,ze juz NIGDY nie urodze żadnego dziecka :( jestem bardzo nieszczęsliwa , i to wszytsko............. a wy wszyscy na mnie najeżdzacie :::::::::(

Gość dndhdgsvsv
napisała "lesba" nie czepiać się

Gość Zocha.
W życiu nie najeżdżała bym na chora kobietę ,która nie może mieć dzieci,ale twoje wpisy przeczą same sobie...niestety. Myśl co piszesz.

Gość uohgygygh
Jak ty sobie zapragnełas mieć dziecko w wieku lat 33 to masz za swoje. A ja mam tu czarny nick. Mam 22 lata i jest w ciąży -z mężem dziecko planowane-ojej ile sie nasłuchałam. A potem za 10 lat może byłoby za późno. Współczuję-ale są jeszcze adopcje-jak masz duzo miłosci może jakieś inne dziecko mogłoby być nią obdarzone. Wiesz w byciu mamą geny to najmniej licząca się rzecz. Miłość-to się liczy :)

Twoj nick jakos nie pasuje do watku i wogole pachnie mi to prowokacja. zaden lekarz od tak na pierwszej wizycie nie wydaje wyrokow.

Gość Pani dobra rada na wszystko
No więc tak nie przeczytałam wszystkiego, być może padły już takie odpowiedzi, ale jest tysiące dzieci bez rodziny. Skoro więc tak wam smutno to przygarnijcie jakieś, jeśli tak bardzo marzycie o dziecku. Z drugiej strony skoro jest pisane że nie możesz mieć dzieci, to trzeba się z tym pogodzić. Może trzeba liczyć na ' cud ' ? W każdym bądź razie nie wolno się załamywać, będzie co ma być. Wszystko ma swoje złe i dobre strony, powodzenia.

Gość Agnes_900
Słyszałam już o takich przypadkach, że lekarz powiedział kobiecie, że nie może mieć dzieci, więc przestała się zabezpieczać i nagle zaszła w ciążę. Lekarze czasem się mylą.

agnes ty chyba miałas racje !!!!!!!!!!!!!!! dzisiaj poszła do ginekologa , pleciła mi go koleznaka , i powiedzial ,ze bede miała dzieci , musze tylko troche sie podleczyc i dzialac !!!!!!!!!! O Boze jaka ja jestem szczesliwa !!!!!!!!!!Bede miala dzieci !!!!!!