Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjlndlfkads

Jakich ludzi nie lubicie????

Polecane posty

Gość dla mnie najgorsze osoby to
takie ktore wierza w zabobony roznego rodzaju, np. moja znajoma zawsze zwala zle zachowanie swojego synka na kogos bo akurat ten ktos ZAUROCZYL jej dziecko- porazka nie cierpie plotkarzy, chamow i zazdrosnikow nie lubie ludzi ktorzy potrafia klamac w oczy jak im cos nie pasuje nie lubie ludzi ktorzy nic w zyciu nie robia, nie chce im sie nawet przeczytac fajnej ksiazki nie mowiac o jakims hobby, zajeciach...

NIENAWIDZE ludzi, ktorych ton wypowiedzi swiadzy o tym, ze wiedza wszystko najlepiej i jeszcze poklony im bic, bo raczyl Ci pomoc rada :O :O Poznalam kiedys taka dziewczyne. Pierwszy raz ja na oczy widzialam a takie mi wyklady walila co powinnam, czego nie powinnam i przy tym taka wyniosla byla, ze az mnie zamurowalo.

Gość ja nie lubie
siebie

Gość gEGANIE HA HA
projekta kafeteri

Gość wiśnióweczka
nie toleruję ludzi dwulicowych, złodziei chamów i pijaków... nie lubię też plotkarzy, kłamczuchów, skąpców, przemądrzalców, ale to już lżejsza kategoria ;-) z nimi jakoś sobie radzę, tych pierwszych nie toleruję.

Gość twoja mala dzintara
lubie wszystkich ludzi. nienawidze niektorych ich postaw ktore w wiekszosci juz wymieniono a ja dodam przewlekła genetyczna mizantropie

Gość bulibuli8
Nie lubię i unikam ludzi przede wszystkim: - dwulicowych, fałszywych, zawistnych - zadzierających nosa - cwaniaków, Irytuje mnie bezmyślność.

Gość glistaludzka
- ludzi skąpych, bez gestu, którzy mają wielki ból dupy jeśli muszą stracić parę złotych, - roszczeniowej biedoty i wszelkich ludzi u których bieda to stan umysłu, czyli myślących że żeby mieć kasę trzeba być świnią i złodziejem i ktoś kto ma pieniądze 'nie zna prawdziwego życia', - flei, ludzi którzy nie dbają o swój wygląd, swoje ubrania itp., - ludzi, którzy prowadzą jakąś chorą wojnę płci: idiotek pieprzących o tym jak beznadziejni są faceci jak i wszelkich męskich szowinistów i sfrustrowanych prawiczków, - pasożytów, to ludzie bez żadnej godności, - wiecznych malkontentów. Dziękuje za uwagę :classic_cool: