Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bduhfeifuwijdjdjew

Co myślicie o tej dziewczynie?

Polecane posty

Gość Sandra81
o tym samym pomyślałam, że możesz być tym facetem. Sorry ja już sie pogubiłam o którym mówimy.

Gość Sandra81
mimo, że na drugim zdjęciu nie ma rozpora teraz jawnie widać, że ten chłopak to prawiczek. Okulary mnie początkowo zmyliły. Możesz dać następne fotki.

Gość hadhdhsosoajderr
oj wydaje mi sie sandra, ze cos krecisz, dopiero po mojej sugestii zmienilas zdanie , chyba nie jestes taka nieomylna a teraz sie przyznam :nie jestem tym facetem :D btw. to drugie zdjecie jest dprzed roku , to pierwsze nowsze :P a dlaczego okularki cie zmylily - czyli jak ktos nigdy nie uprawials seksu to nie nosi ray-banow? :D

Gość Sandra81
hadhdhsosoajderr no widzisz rok to duża różnica. Na tych czarnobiałych zdjeciach to istny prawik, nawet biegnie jak nimfa morska. Nic nie kręcę, zmyliły mnie okulary i pozątkowo nie wiedziałam o którym facecie mówimy. Pierwsze wrażenie wydawało się, że oboje nie są prawiczkami. Po tych zdjeciach jednak totalny prawiczek.....ale to nic złego.......taki prawiczek to skarb.

Gość hadhdhsosoajderr
nimfa morska buaahahaaha :D ale dlaczego okulary cie zmylily powiedz? co takiego jest w tych okularach? moja przyjaciolka dziewica nosi ray bany i co? zreszta teraz to pol miasta nosi ray bany wiec...

Gość hadhdhsosoajderr
powiem ci ciekawostke - ten koles jest bratem tej dziewczyny, ktora jak twierdzisz nie jest dziewica :P

Gość hadhdhsosoajderr
no Sandra81 odpowiedz na moje ostatnie pytanie....

Gość Sandra81
okulary zasłoniły poprostu oczy....po oczach wyczytasz wiele...

Gość hdkhkhskehkehske
heh wiedzialam ze tak powiesz....ale na tym zdjeciu zbyt wyraźnie nie widać oczu... no i wczesniej mowilas ze czytasz z rozporka :P no i co maja oczy do tego - ze niby ci ktorzy przezyli inicjacje maja seks w oczach czy co? Wiesz, nie chce cie wysmiewac czy na sile wskazywac ze twoje teorie sa absurdalne czy cos chcialabym tylko zwrocic uwage, ze nie mozna polegac w 100% na jakis stereotypowych wyobrazeniach dziewic i prawiczkow....bo np. zdarzaja sie przypadki dziewczyn b. zadbanych, ładnych , b. kobieco ubranych, umalowanych , z wydekoltowanymi bluzkami, ktore sa dziewicami a ty bys je zaklasyfikowala jako nie-dziewice.....ludzie sa troszke bardziej skompikowani niz sie wydaje... i wydaje mi sie ze jezeli ktos twierdzi ze w 100% rozpoznaje czy ktos jest dziewica/prawiczkiem to to tylko przejaw pychy z jego strony, bo naprawde NIKT nie jest nieomylny, a juz tymbardziej w takich sprawach - przeciez wyglad to jeden z najbardziej mylacych kryteriow oceniania...

Gość Sandra81
widzę że Ty sprawę wzięłaś na poważnie...

Gość hsahakhkhshhSS
Wiesz na poczatku myslalam ,ze tylko sobie zartujesz , ale po pozniejszych twoich postach , pomyslalam sobie ze na serio kreujesz sie na eksperta od rozpoznawania dziewic i prawikow...

Gość hsahakhkhshhSS
i zaciekawilo mnie to heh

Gość erhurhurhutte
bzydal...

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaccaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa