Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość @agnieszka@

dylemat - dac szansę czy nie?proszę o rady.

Polecane posty

Gość @agnieszka@

Dwa lata temu poznałam pewnego chłopaka jednak pierwsza "randka" wypadła niepomyślnie, ponieważ odbyła się w samochodzie, bo on nie raczył mnie nawet zaprosic na kawę. Pogadalismy wówczas i rozeszliśmy się. Jakoś "randki" w samochodzie nie są w moim guście.Jednak co jakiś czas pisał smsy i dzwonił od czasu do czasu. Wszystko się zmieniło dwa tygodnie temu kiedy znów zadzwonił po jakimś czasie i zaproponował spotkanie, przeprosił mnie za tamto zachowanie i stwierdził że "poznałam go od złej strony, teraz by chciał pokazac się od tej dobrej". I codziennie teraz dzwoni i pisze i proponuje spotkanie a nawet spotykanie się jak chłopak z dziewczyną. Czy powinnam mu dac szansę po tamtej nieudanej randce?Dodam, że ma trudny charakter i ciężko mi go rozgryźc, bo potrafi mi np powiedziec, że "zdobędzie go tylko ta, której na to pozwoli". A najgorsze , że bardzo mi się podoba tylko obawiam się powtórki jego wcześniejszego zachowania. Proszę o jakieś rady bo naprawdę nie wiem czy powinnam się z nim spotkac.

Gość @agnieszka@
poradzi ktoś?

Gość @agnieszka@
dam mu dupy ,wszystko mi jedno

Gość @agnieszka@
raz się zyje ,a mnie już tak pipa parzy ,ze nie dam rady

Gość @agnieszka@
a co powiecie jakbym postawiła klocka przed nim ? zdobyłam bym go takim pokazem ?

Gość @agnieszka@
ha ha ha podszywie dziękuje bardzo mnie rozbawiłeś:)

Gość @agnieszka@
a numer z klockiem przemyśle na powaznie,dzięki :-)

Gość @agnieszka@
jak jestes taki mądry podszywie to załóż sobie swój temat, ja mam naprawde problem a ty zasmiecasz mój temat i won

Gość @agnieszka@
nikt mi nic nie poradzi???

Gość @agnieszka@
ej ludzie pomoze ktoś ,czy same przyjeby tu siedzą

Gość @agnieszka@
zaraz zwieracz mi puści ,nie dajcie się prosić :-(

Gość @agnieszka@
wiem ze temat żałosny i gównopodobny ale same tu takie ,dajcie jakąś rade i spadam

Gość jezu jaki dylemat
jak ci sie on podoba to sie spotkaj, ta randka w samochodzie to pewnie byl jakis test, ogolnie facet ma chyba kompleksy i boi sie zaangażowania albo nie jest wolny i nie chcial zeby ktos was gdzies razem zobaczyl. no ale teorii moze byc wiele ja bym sie z nim spotkala pod warunkiem ze idziecie cos robic np ogladac film w kinie a potem kolacja, albo na kregle, na bilarda, gdziekolwiek zeby nie siedziec bezczynnie i gadac

dzięki, no podoba i to nawet bardzo tylko, że ma trudny charakter i ma wysokie poczucie własnej wartości i po prostu nie wiem czy z kimś takim bym potrafiła byc...no, ale jakoś muszę się przekonac jak się zachowa drugi raz no i co teraz podszywie???

Gość @agnieszka@.
nie chce mi się zaczerniać

no jaka szkoda podszywku, no a teraz przynajmniej wiadomo czyj jest temat, a ty nie masz innych tematów do podszywania tylko akurat mój???

Gość @agnieszka@.
agnieszka :-D ty łobuzie jeden:-D

Gość jezu jaki dylemat
to wysokie poczucie wartosci to moze byc reakcja obronna i fasada. zdecydowanie gośc sie boi zaangażowania, zwlaszcza ten tekst, ze "zdobędzie go tylko ta, której na to pozwoli" to pokazuje. oby sie okazała własnym przeciwienstwem kiedy sie otworzy, z tymi macho juz tak jest, na poczatku kozaczą a potem wychodzi z nich płaczliwa mimoza :D umow sie na druga randke i daj znac jak bylo 🖐️

a co do mojego "dylematu" to mi po owym spotkaniu w samochodzie nasunęła mi się myśl, że on jest po prostu skąpy i wolałabym drugiej takiej randki nie odbywac w samochodzie bo to ponizej wszelkiej kultury

Gość jezu jaki dylemat
oby sie nie okazał* tam miało być

Gość jezu jaki dylemat
no skąpstwo to też jest opcja :D zdecydowanie druga randka to musi byc kino/bilard/kregle i kolacja wtedy sie wszystko okaże hahah Powodzenia

w sumie jestem z nim umówiona na niedzielę, ale boję się tego spotkania bo on strasznie "kozaczy" taki typowy miastowy cwaniaczek - czy taki w ogole nadaję się do związku, obawiam się, że nie sprostałabym jego wymaganiom...

ja mu powiedziałam , że nie chce powtórki z tamtego spotkania to mi odpowiedział, że do tej pory znałam go z tej złej strony i pora to zmienic...cokolwiek to znaczy

no jesli mi zaproponuje spacer do parku a nie kawę to z pewnością tak zrobię, bo to potwierdzi moją teorię o jego skąpstwie...i nie ma co na takiego tracic czasu

Gość jezu jaki dylemat
umówiliście na niedziele ale gdzie? on ma po ciebie przyjechac?:D bo jak tak to nawet sie za bardzo nie szykuj bo pewnie i tak nie wysiadziesz z samochodu :D

Gość Toona2
Pewnie że TAK. Sama miałam taki przypadek, radki w samochodzie.. facet miał trudny charakter, ale był uroczy, przystojny i miły. Dobrze mnie traktował i tak na prawdę szukał narzeczonej.. wadą jego było to że opowiadał mi o dziewczynach - było mi nie zrecznie i ne wiedziałam co On ma tak na prawdę w głowie. Zakochałam się , sprawiał że miałam motylki i humor cały czas. Spotykaliśmy sie 6 mies. I tak jakoś to się rozeszło , przestał przyjeżdżać , dzwonić, pisać. Generalnie się zaręczył po tym wszystkim z inna. Żałuję że tak to przepuściłam. Nie zrób tego błedu. Nina lat 25

na mieście, no on po mnie nie przyjedzie bo nie ma jeszcze prawka ani samochodu a wiem, że dobrze zarabia więc to ja się poswiecam i pojadę do miasta, samochod oczywiscie zostawie na parkingu zeby nie bylo:)a umowie sie na rynku i zobacze co zrobi bo chyba nie bedzie chcial tak stac i gadac:)a w najgorszym przypadku powiem, że mam ochote na kawe i ide sobie

nina->no i ten "mój" też ma trudny charakter, wie, że podoba się kobietom bo jest naprawdę przystojny i chyba ma tak wysokie poczucie wartości, tu przeszkodą jest to, że nie ma prawka a ja przecież nie będę do niego non stop jeździc zwłaszcza, że on ma dobra prace a ja nawet na staz dostac sie nie moge wiec....