Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość @agnieszka@

dylemat - dac szansę czy nie?proszę o rady.

Polecane posty

Gość dfjisf
Naucz go na randce jak się wjeżdża pod górkę, żeby się w przyszłości nie bał. Przynajmniej coś pożytecznego wyniesie z tej znajomości ;)

a najbardziej nie jestem w stanie zrozumiec tego, że taki przystojniak który zna mnóstwo dziewczyn akurat ze mną "szarą myszką" chce sie umawiac, mam wrażenie, że chce mnie tylko wykorzystac zebyg go np wszędzie woziła, pewnie do tej pory żadnej naiwnej nie znalazł i próbuje mnie zmanipulowac...

Gość jezu jaki dylemat
aaaa! to w twoim samochodzie siedzieliście? Ahhahahhaha :D:D boskie :D

no w moim samochodzie naprawdę, w dodatku na parkingu jednej z pizzerii, no i dlatego mam taki dylemat...bo mogę się załozyc ze zaproponuje spacer i żadnej kawy ani lodów:)

no i ze spotkania raczej nici bo "kozak" milczy drugi dzień więc albo coś kombinuje i chce mi wyciac podobny numer jak wtedy albo się wycofuje tak czy owak rezygnuje z tego spotkania

Gość Tak spotkaj sie z chamem
Niech go omina konsekwencje ;)

Gość no ale...
randka ma byc dopiero jutro, tak? moze jutro sie odezwie

Siedzieliscie w samochodzie, bo pewnie kasy nie mial cie gdzies zabrac a ty gadalas z nim jak ta pizda. Teraz zabierze cie na kebaba w osiedlowym barze, duzo nie oczekuj ;)

akurat on dobrze zarabia:P więc pieniądze nie były problemem...tylko chciał mnie sprawdzic czy oceniam ludzi po jednym zachowaniu - tak się tłumaczył, ale ja w ten sposób nikogo bym nie testowała...mało prawdopodobne, że się jeszcze odezwię, bo gdyby mu zależało to raczej by nie milczał

Zajety on nie jest?

a kto go tam wie...moze kręci z kilkoma laskami na boku bo niezły z niego przystojniak tylko dziwi mnie to czemu chce odnowic kontakty...i proponuje nawet związek dziwne