Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo_zmartwiona

WAŻNE! objawy ciąży

Polecane posty

Gość bardzo_zmartwiona
ale w wydzielinie przed wytryskiem również znajdują się plemniki, więc to chyba prawdopodobne żeby zostały przeniesione.

Gość Pomarańczowaaa
masz bardzo małe szanse na to żeby być w ciąży, raczej wogole tej szansy nie ma. Przestań się stresować i bądź dobrej myśli :*

Gość niuu
Powiedz mi w takim razie czemu tyle kobiet uprawia pełny seks z wytryskiem w czasie dni płodnych i nie zachodzi w ciążę? Hm? A ty to normalnie cud jakiś -bez penetracji, bez wytrysku do tego w dniu kiedy powinnaś dostać okres! No zapomniałam że masz już objawy ciąży. Trzyma się to kupy twoim zdaniem? :O

Gość bardzo_zmartwiona
gdzieś tam w głębi wiem że to absurdalne. Ale okres nigdy mi się aż tyle nie spóźniał. Do tego to dziwne samopoczucie. Jakoś nie potrafię się odstresować. Na samą myśl że mogłabym być w ciąży, wpadam w panikę.

Gość niuu
No i co że się nie spóźniał nigdy? Kiedyś musi być ten pierwszy raz.

Gość bardzo_zmartwiona
Do tego już 2 dzień się tak źle czuję. Zaraz chyba zwymiotuję. Żołądek mnie boli. Mam wrażenie jakby mi "spuchł". Już siły nie mam. Nie mam na nic ochoty.

Gość Pomarańczowaaa
zajmij sie czyms i zapomnij :* za jakis czas jak sie okres nie pojawi to zrob test chociaz sadze ze i tak wyjdzie ujemny :)

Gość bardzo_zmartwiona
mam nadzieje, bo nie wiem co zrobię jak wyjdzie pozytywny... teraz jeszcze plecy zaczęły mnie boleć. Nie wiem od czego...

Gość bardzo_zmartwiona
proszę o jakieś odpowiedzi. Bo chyba zwariuję...

Gość bardzo_zmartwiona
proszę was...

Gość bardzo_zmartwiona
wczoraj zaczął mnie brzuch boleć no i dostałam okres ;) ale nadal czuję sie jakoś tak dziwnie. Nadal mi niedobrze. Czy to możliwe że mimo że dostałam okres mogę być w ciąży?

Gość pomaranczowaaa
o widzisz! a ty nam tu mowilas ze w ciazy jestes. Jak okres masz to napewno nie jestes bo to wiazalo by sie z poronieniem.. przeciez okres w czasie ciazy nie mial by sensu.. chyba ze plamnienie :) ale plamienie trwa okolo 3,4 dni i nie trzeba tak zmieniac czesto podpasek jak przy okresie. Pozdrawiam :*

Gość bardzo_zmartwiona
no puki co jest taki jakis dziwny. Plamieniem bym tego nie nazwała, ale podpasek nie muszę zmieniać tak często jak zazwyczaj było. Dopiero jak idę do łazienki to wszystko ze mnie "wypływa"....

Gość Pomarańczowaaa
no u mnie tez tak czasami jest ze na przyklad jak leze czy siedze to nie wydaje sie jakies obfite ale jak chodze czy stoje to bardziej haha

Gość bardzo_zmartwiona
to może to przez ten stres jakiś taki skąpy ten okres jest... ale najważniejsze że jest

Gość Pomarańczowaaa
no właśnie! :)

Gość bardzo_zmartwiona
okres się skończył. Trwał tylko 3 dni i do tego jakiś taki słaby był. Zgagę mam, mimo że nigdy wcześniej nie miałam. Paranoje już chyba jakąś mam...