Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakikierunek?

Jaki kierunek?

Polecane posty

Gość jakikierunek?

1. Politologia 2. Filologia polska (specjalność: Komunikacja w biznesie) 3. Zarządzanie (specjalność: Zarządzanie zasobami ludzkimi)

Gość wqssw
tyle kierunków, jedna praca McDonald's czeka z otwartymi ramionami :classic_cool:

Gość jesczeweeeee
wszystkie co wymieniasz są Widać, że "hujowy" jest dla Ciebie kierunek nr 2, bo nie pisze się "wszystkie co wymieniasz", tylko "wszystkie, KTÓRE wymieniasz"...

Gość wszystkie co wymieniasz są
A pierdolta się miodek, jam inżynier, to ja tworze cywilizacje a ty możesz co najwyżej wierszyk o tym ułożyć. I mnie słownikiem postraszyc

Gość jesczeweeeee
Chociaż poczucie humoru masz :classic_cool:

Gość wszystkie co wymieniasz są
Tak oryginalnie jestem blondynem. Zafarbowałem się na czarno względem tego, że wychowałem się z cyganami i moja była chciała, żebym się upodobnił do nich.

po każdym z tych 3 nic konkretnego nie umiesz= bezrobocie

Gość Ceza
ja studiowałam filologię polską, ale było strasznie chujowo - dużo nudnych ksiazek, egzamin z literatury staropolskiej - 200 ksiazek. Bleee. Olalam te studia i wyjechalam za granicę. Ucze sie jezyka - tu wiecej zarobie :)

Gość jakikierunek?
Według mnie opcja numer 3 jest najlepsza ZZL ? Co wy na to?

Gość jakikierunek?
hgg- ale ja już mam jedne studia. A ZZL - można pracować w wielu miejscach: rekrutacja, banki, HR itp.

Gość jakikierunek?
Macie jakieś pomysły?

Gość jakikierunek?
Ktoś się wypowie?

Gość print1234
Zarzadzanie

Gość print1234
A Ty co ''KONKRETNEGO'' studiujesz?

Ale, że co, że ja? Studia inżynierskie, dokładnie technologia żywności, raczej mniej popularne niż wymienione tu kierunki ktorych jest na pęczki w KAZDEJ prywatnej szkółce, których tylko w Warszawie jest na pęczki. Pomijam już, że te kierunki są też na każdym uniwersytecie publicznym. Więc studiując to co wszyscy trzeba się liczyć z brakiem pracy później, wg mnie. Sorry, co 2 osoba teraz to jest politolog, filolog, socjolog, zarzadzanie i marketing. Zarządzanie rozumiem zasobami ludzkimi w mc donaldzie, bo gdzieś indziej to śmiem wątpić :D.

Gość PytajacaPsycholozka
najbardziej oplacalny kierunek prostytucja

Gość print1234
To, że studiujesz na studiach inżynierskich również nie gwarantuje Ci pracy. Na pewno zdecydowanie jest łatwiej, ale co do Twojego kierunku również sporo uczelni go ma w swojej ofercie. Powiem Ci, że to Ty bardziej nadawałabyś się do McDonaldu - w końcu pasuje do Twojego kierunku związanym z żywnością. Poza tym wykształcenie - to jedno, ale liczą się też inne rzeczy jak charakter, osobowość - do znalezienia pracy, to drugie. Teraz też jest ''moda'' na inżynierów i też ich sporo. Poza tym można zawsze otworzyć własną firmę.

No ale po co jej kolejne studia do własnej firmy? Do otwierania własnej firmy potrzebny jest kapitał oraz pomysł :D btw. hm nie wiem czy aż tyle znowu uczelni ma mój kierunek w ofercie, kilka ma na pewno, ale nawet nie każda politechnika, wiec mniej to popularne niż zarządzanie. Teraz naprawde każdy chce zarządzać i ja bym nie ryzykowała :p A do maka ktoś trafić musi, jednak lepiej gdy są to uczniowie/studenci, a nie ludzie po studiach wyzszych...