Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prematurely born

nie mam motywacji,żeby walczyć o swoje marzenia

Polecane posty

Gość prematurely born

siedze wiekszosc dnia przy kompie nie rozwijam sie,nie widze sensu nie widze perspektyw na zmiany widzac rynek pracy i swoje umiejetnosci nie mam juz marzen,chce tylko jak najmniejszym trudem skonczyc dzien mam 25 lat i w nic nie wierze z roku na rok moje zycie jest tylko coraz smutniejsze bylam w kilku zwiazkach ale mysle juz,ze przeznacozne jest mi byc samej,bo zawsze nie wychodziło... wygladam na 30 lat zdrowie mi sie popsulo męczy mnie wszelka aktywnosc poza niezbedne minimum nie jestem smutna.po prostu martwi mnie,ze nie mam juz wiary,ze bedzie lepiej niz jest.jest ok,ale co z tego.nie osiagnelam zbyt wiele.wszystko co mam nie jest tak naprawde moje.od rodzicow,po znajomosci rodzicow itp jak mam to zmienic? przeczytalam setki ksiazek wychodze do ludzie,ktorzy mnie wspieraja

Gość malteresen
O, to mamy sporo wspólnego :) Ja też nie wiedzę sensu w mojej przyszłości. Czuję, że po skończeniu studiów będę bezrobotna bo perspektywa znalezienia pracy jest delikatnie rzecz ujmując beznadziejna. W dodatku jestem osobą pozbawioną marzeń, nie mam wyznaczonego celu w życiu...ehh i po co żyć?

Gość prematurely born
maleteresen-co studiujesz i skad jestes?

Gość malteresen
Studiuję biologię i pochodzę z ok. 20 tys. miasteczka, w którym wszyscy o wszystkich wiedzą - to też mnie przytłacza ,wolałabym być anonimowa

Gość eewwwwawawa
też tak mam...mam 100 tysięcy planów celów pomysłów, ale nie mogę się zmusić do działania...

Gość malteresen
Ty przynajmniej masz jakieś cele i plany, a ja nie...

Gość prematurely born
W dodatku nigdy nikogo nie miałam. Raz tylko chlopak pocalowal mnie w policzek i to tyle z intymnych doświadczeń.