Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justyna Jakaśtam

Jest sens wchodzić w związek z facetem młodszym o 5 lat?

Polecane posty

Gość Justyna Jakaśtam

Ma ktoś pozytywne doświadczenia, jeśli chodzi o takie związki?

Hej, nikt się nie wypowie :-) ? Zastanawiam się, jakie np. doświadczenia mają dziewczyny w podobnej sytuacji z potencjalnymi teściami. Czy oni najczęściej akceptują partnerki swoich synów, jeśli te od rzeczonych synów są starsze czy raczej są niechętni.

ja byłam w związku z chłopakiem młodszym o 3 lata ode mnie i okazał się zupełnie niedojrzały, dziecinny,rozstaliśmy się no i jego rodzice raczej mi nie byli przychylni, traktowali mnie jako przejściową partnerkę ukochanego syna więc bądź ostrożna

Gość gość urodzinowy 28
ja bylem w takim związku i nie wyszło. Moi rodzice tez dziwnie patrzyli na starszą kobietę o 5 lat.

Boję się, że ten "mój" też okazałby się niedojrzały. Na razie ujmuje mnie tym, że jest bardzo sympatyczny, kulturalny i poukładany, ale kto wie jaki okazałby się w relacji damsko-męskiej Wiele mam obaw: jego ewentualna niedojrzałość, reakcja jego rodziców, reakcja jego znajomych, moich znajomych...

Gość Marcin_wwaaa
Twoi znajomi beda go miec za dzieciaka a jego znajomi powiedza ze znalazl sobie fajna mamuske do bzykanka