Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nigdy nie wiem o co jej chodzi

O co chodzi Kobiecie?

Polecane posty

Czesc, nie wiem o co chodzi mojej byłej. Jak ma jakiś problem to zwraca się do mnie, a jak ja się do niej odezwę to odpowiada jakby miała do mnie jakiś żal, bardzo krótko, jakby kontakt ze mną był czymś niefajnym. Wiele razy jej pomogłem, a jak ja się do niej odezwę i zapytam co u niej to odpisuje na drugi dzień i to tak bardzo krótko.

Nikt nie mial podobnej sytuacji?

Gość tak to już jest
kwestia co było powodem rozstania...może ma powód do żalu...

heheh poprostu robi z Tobą co chce a Ty się dajesz:) Kobiety zawsze wiedzą gdzie uderzyć, żeby zadziałało

Gość Membrana
wszystko wskazuje na to, ze ona sie z ciebie jeszcze nie wyleczyła. Mówie to z własnego doswiadczenia, bo tez tak kiedys robiłam z exem, niestety on juz nie wrocił:(

Gość bjkbjh
W czym jej pomagałeś?

Gość zwraca sie do Ciebie
bo zapewnei byłes jej bardzo bliski,i byłes jej przyjacielem,ja tez w chwilach kiedy sie balam,potrzebowlam pomocy zwracalam sie do byłego,tylko ze to działa tak,,,ze jednoczesnie pamięta sie problem/ból jaki wpłynął na rozstanie,albo przychodzi refleksja ze nie mozna mu w zyciu mącić,ale to to przychodzi mi do głowy to jest własnie irracjonalne,ze jak jest problem to sie człowiek zwraca to tej bliskiej osoby

Wie, że masz do niej słabość. Chce Cię mieć pod ręką, sama nic nie dając i nie szanując Cię. Proponuję też nie odzywać się do niej. Znajomość powinna być w miarę symetryczna, nawet jeśli to ma być tylko koleżanka.