Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carlsberggg

Jak zapomnieć o dziewczynie z internetu?

Polecane posty

Gość uijijjiiiiii
Ile dałbym by zapomnieć cie

Gość a po co zapominac?
czy nie lepiej wspominac?

Gość Każda noc,każdy dzień
I jak tam romantyczny bohaterze?Podoba mnie sie twoja historia>pisz szybko co tam nowego w trawie piszczy,

Gość ,lopioiii
Co u Ciebie autorze?

Gość hehehehe-
Autor jak ci wszyscy inni teraz pewnie sie was nabija bo to bylo prowo :D a wy glupie doradzalyscie pisalyscie :D hehehehehehehe

Gość MałpkaWZOO
to ja ci podpowiem --nie angazuj sie w to!!! takie cos uzaleznia,powoli zatracasz siebie,zanikasz, stajesz sie cieniem czlowieka.A po chwili okazuje sie,ze nie masz normalnego zycia,bo wszystko krazy wokol niej.Ona ma meza,koles,musisz pogodzic sie z tym ze on jest dla niej najwazniejszy, to jemu sie zwierza i z nim sypia.

Gość Wyrzucona_z_pamięci
przeczytalam co napisales od dechy do dechy. to ja ci napisze jak to wyglada ze strony mezatki ktora gada z kims w necie. jestesmy malzenstwem kilka lat znamy sie jak lyse konie, lubimy,kochamy,seks jest rewelacyjny ale... praca,dziecko inne sprawy, stres, zapierdalanie od rana do nocy, wypruwanie sobie flakow powoduje ze zaczyna narastac mur. Chcesz z kims pogadac a tu maz zapierdala w pracy,przyjacioleczki wola ploteczki we wlasnym gronie wiec gdzie szukasz?Tam gdzie nie musiasz sie nameczyc,masz znajomych pod reka.Robisz Enter i gadasz.Nie chcesz gadac -klik - nie ma. Jak rozmawiam z nim zapelniam pustke,pragnienie rozmowy z drugim czlowiekiem.Moge byc szczera,nie musze udawac. Nie potrzebuje romansu,potrzebuje zrozumienia. Ona pewnie tez tak ma.Dlatego nie dala ci znaku ze chce blizszej znajomosci,seksu,romansu.Ma to w domu. Ty jestes kolega,ale kims waznym dla niej inaczej nie poswiecalaby ci swego wolnego czasu

Gość carlsberggg
Cześć, witajcie po długiej przerwie. Widze ze pare osob tu zagladalo pod moja nieobecnosc. Co u mnie? Fatalnie. Pogubulem sie juz zupelnie. Nie potrafie przestac o niej myslec i jest ze mna tylko gorzej. Mam na dysku wszystkie jej zdjecia, ktore ogladam i rozdziera mnie od srodka ze nie moge z nia byc ... Ponadto rozmawialem z nia na privie i nawet ona zauwazyla ze cos ze mna jest nie tak. Stalem sie dla niej niemily i zaczalem robic wyrzuty bo pisala z innymi. Nie umiem tego pohamowac, a boje sie ze ja tym odpycham. A mnie skreca od srodka na sama mysl ze przestanie ze mna pisac. Wiem, ze to chore ale nie umiem z tego wyjsc.

Gość naturalna i szczera
przezylam cos takiego - jak kobieta. forum, gg, smsy, potem tez telefony. az w koncu wszystko sie skonczylo - bo musialo. nie moglam zapomniec przez kilka miesiecy- cholernie ciezko bylo, chociaz bylam w szczesliwym zwiazku. w koncu- minelo (w sensie - nie mysle juz codziennie) ale teraz - znowu przezywam cos podobnego, z kims innym. jednak wiem, ze bede juz madrzejsza. ostrozniejsza. i nie bede zyc zludzeniami. podsumowanie? nie warto. to tylko zauroczenie.

Gość nie zapomnisz jej nigdy!!!
j.w. masz już ja na zwsze w środku, w sercu A skąd masz jej "wszystkie" zdjęcia?

Gość naturalna i szczera
soul mates:)

Gość nie zapomnisz jej nigdy!!!
jesteś autorze?

Gość Milutka alutka
po prostu się zakochałeś i tyle :)

Gość W górrre
temat. Co u Ciebie i twojej milosci slychac?

Gość jestem ciekawy strasznie
czy chodzi nam o ta sama kobiete? :P

Gość doooooo
jestem ciekawy strasznie ----- a ty tez chcesz zapomniec?

Gość sha sharana
Łatwo się zauroczyc poprzez takie pisanie... A jeżeli po drugiej stronie siedzi ktoś, kogo kiedyś, w realnym życiu, darzyło się uczuciem to zapomnieć po prostu się nie da, myśli wciąż krążą wokół tamtego człowieka, wbrew logice, rozumowi, wbrew wszystkiemu. Czas, tylko czas może zatrzeć pamięć, uciekną słowa, sytuacje, będzie mniej boleśnie, da się żyć, ale zapomnieć? Chyba się nie da...

Gość Ha____n
Autorze co u ciebie ?jak sie roziwazala twoja sprawa. Powiedziales jej wkoncu o swich uczuciach ? Bardzo ciekawy temat.

Gość gość
mam to samo a mineło już 7 lat ona ma już męża i mi zle,

Gość gość
Ciekawe Też pisałam z 2 osobami z tego forum przez kilka lat, i żadne z nas do dzisiaj nie ma męża-żony :P Mieliśmy związki, ale nadal jesteśmy singlami, czy jak kto woli stary kawaler, stara panna :P :D