Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pieprzykkk

kiedy pojawiają sie pieprzyki na ciele dziecka

Polecane posty

Gość pieprzykkk

mój synek ma 7 miesięcy i żadnych pieprzyków na ciele...czy to tak ma być??ja mam sporo i mąz też.

Gość jjjkl
Niestety pieprzyki pojawiają się z czasem. Ja mam ich mnóstwo i moim dzieciom też już pojawiają się. Jak się urodziły to nie miały żadnego. Zaczęły pojawiać się po skończonym roku.

Moja córka ma 2,5 roku i już zaczynają jej się pojawiać. Największym przyjacielem pieprzyków jest słońce!

Gość moja mała miala jeden zaraz
po urodzeniu (chyba sie z nim urodzila) a drugi pojawil sie jakos przed drugimi urodzinami, jak narazie na 2 stoi. A na sloncu przebywa bardzo duzo, tyle ze smaruje ją kremami z filtrem i może dlatego nic nowego sie nie pojawia

Gość ;cd;s
mój synek ma prawie 9 miesięcy i ma 2 pieprzyki. pierwszy pojawił mu sie jakieś 2 miesiące temu i słońce raczej nic do tego ie miało bo w to miejsce słońce nie dochodzi:) a drugi pojawił mu się około 3 tygodni temu na szyi w miejscu w którym ja i mąż też mamy pieprzyki..

Gość lilianna..
Mój synek urodził sie z brazową plamą nad pępkiem,która rosła wraz z nim.Z czasem zaczęły sie na niej pojawiać drobne pieprzyki-wtedy pediatra dała mi skierowanie do chirurga na usunięcie tego znamienia twierdząc ze zaczyna robić sie''nieciekawe''.Chirurg powiedział,ze koniecznie trzeba to usunąć i wysłać wycinek do badania histopatologicznego.A wiec równy miesiąc temu synek przeszedł zabieg usuniecia znamienia ze znieczuleniem miejscowym.Ma blizne,myśle ze z czasem stanie sie mniej widoczna.Badanie wycinka nie wykazało zmian nowotworowych:-)Młodzy syn tez ma pieprzyki,ale malutkie,jeden na policzku.Mój mąż jest cały w pieprzach i dzieci mają to po nim.