Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klara Mell

Drogie Panie,nie płaćcie za panów,bo to zły nawyk

Polecane posty

Większość z nich to pasożyty, za płaszczykiem równouprawnienia. No to teraz wylewajcie jad "faceciki"bez grosza przy duszy!:P :D

Gość dsasasa
kazda dama placi sama - tyle w temacie

Gość plce zawsze za siebie
bo chce uniknac ewentualnego wypominania pozniej...

Gość knhjibhjs
nigdy w zyciu za golodupca nie bede placic :D

Raz mi się zdarzyło, że dziewczyna nie chciała, żebym płacił za Nią (więcej nie próbowała protestować), ale, żeby dziewczyna płaciła za mnie...?

Gość dsasasa
materialistki juz sie zlecialy.... kazda dama placi sama

Gość dsasasa
Szacunek dla pieniedzy faceta, to szacunek dla samego faceta

Gość Prawiczek wielki
Każdy postępuje zgodnie ze swoim sumieniem. Moim zdaniem mężczyzna też może mieć w życiu gorsze chwile i potrzebować opieki materialnej kobiety. W zamian za to oddaje jej swoje ciało i cały czas jest dla niej podporą psychiczną. Daje jej poczucie bezpieczeństwa i stabilności intelektualnej.

W zamian za to oddaje jej swoje ciało i cały czas jest dla niej podporą psychiczną. Gorzej, jak w zamian za tą "podporę psychiczną" trzeba mu prać gacie, gotowac obiadki i kupowac papierosy :D

Gość Ten jeden ...
do uslug. Jak dama zaprasza, tez placi :)

O już jest jeden! Wiedziałam!:P dsasasa " materialistki juz sie zlecialy.... kazda dama placi sama"

Gość Prawiczek wielki
"trzeba mu prać gacie, gotowac obiadki i kupowac papierosy" Nie palę. Nie mam też innych nałogów. Oczywiście mogę samodzielnie prać sobie bieliznę i inne ubrania, ale nie sądzę, żeby to się miało zdarzyć. Prawdziwa kobieta, sama chce dbać o swojego mężczyznę nie patrząc na kwestie finansowe. Nie jest materialistką, tylko posiada naturalny instynkt opiekuńczy, którym otacza ukochanego. Ona - słaba istota, daje ciepło i troskę, on - siłę i męstwo. I zaspokojenie potrzeb seksualnych.

Gość Zboczony mąż
haslo przewodnie niektorych kobiet "bawimy sie jak damy,jak nie damy to sie nie bawimy "

Gość dsasasa
Klara Mell coz za merytoryczny wpis

Gość magiczna różnica
nie wiem FIKU czy zleca się prawiczki ale już przyszła jedna fikuśna dziewica ... :D

Prawdziwa kobieta, sama chce dbać o swojego mężczyznę nie patrząc na kwestie finansowe. Nie jest materialistką, tylko posiada naturalny instynkt opiekuńczy, którym otacza ukochanego. Ona - słaba istota, daje ciepło i troskę, on - siłę i męstwo. I zaspokojenie potrzeb seksualnych. Hmm czegos tu nie rozumiem. Od kiedy pojęcia "siła" i "męstwo" są tożsame z byciem finansowanym przez płeć piękną ?/

Gość KASIA @@@
Ja zawsze trafialam na takich mezczyzn, ktorzy placili za mnie. Uwazali, ze prawdziwi mezczyzni jezeli gdzies zapraszaja kobiete to za nia placa. Rownouprawnieniem tlumacza sie niestety biedacy, ktorzy nie potrafia zarabiac pieniedzy albo skapcy. W dawnych czasach damy nie placily za siebie rachunkow w restauracji...

Gość magiczna różnica
ach klaro, ludzie na poziomie nie robią z tego problemu :)

Gość Prawiczek wielki
Siła mojego ramienia. Męstwo to opanowanie w konfrontacji z histeryczną naturą kobiecą, ich, wybaczcie, tchórzostwem i bezradnością. Oczywiście to nie są u kobiet cechy pejoratywne, tylko pożądane. :)

Gość podobno tak jest jak się
ja się nigdy nie spotkałam ,żeby facet czekał aż za niego zapłacę, ale też zawsze sama za siebie chciałam płacić tak uważam za stosowne

Gość Dr.Dick
Przedtem byly damy,teraz nie ma dam kasiu:)