Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aj seu czi pego

jak długo po ciąży miałyście fioletowo czerwone rozstępy??

Polecane posty

Gość aj seu czi pego

kiedy Wam zbielały??

Gość Niezapominnajkaa
na piersiach mam do dziś-2 lata

Gość mam dobrą radę!
mi wyskoczyły w 8 miesiącu ciąży to była masakra smarowałam się oliwką i kremami od pierwszych miesiecy, niestety brzuch miałam ogromny bo dziecko wielkie na dodatek waga +25kg :( wyszedł jeden a potem paski na całym brzuchu, udach, kilka na pupie, w czasie karmienia na piersiach bo urosły z B do D albo i więcej ;) po urodzenia smarowałam trochę kremami ale szybko zrezygnowałam, myślałam że zawsze już będę mieć paskudny brzuch i reszte a tu niespodzianka :) zbledły i zmniejszyły się ładnie, jakieś 9 miesięcy po urodzeniu to zaobserwowałam, w ciąży miałam fioletowo czerwone potem różowe teraz są blade, oczywiście jak schudłam stały się zdecydowanie mniej widoczne, mimo że są blade nie mam kompleksów z ich powodu bo mogło być gorzej ;) tylko kilka mam szerszych szram ale i tak jest już ok ;)

Gość smutna mama00
ok. roku

Gość gosia jak gonsienica caryca
mam dobra rade a jaka byla twoja waga poczatkowa?i jaki wzrost

Gość mam dobrą radę!
moja waga 59kg przy 164cm byłam chudzielcem rozmiar 36 jadłam przed ciążą wszystko co chciałam i nie tyłam dzięki pracy więc w ciąży się rozrosłam bo leniuchowałam i jadłam co chciałam ;) jeżeli chodzi o rozstępy to przyrost wagi swoją drogą je powoduje,głównie decydują o tym geny że rozstępy masz, ja się spodziewałam bo kilka lat wcześniej miałam kilka a w rodzinie każda kobieta miała je w ciąży. Dodam że 10kg mi zeszło po 3 dniach od porodu, waga dziecka itp trochę zatrzymałam wody bo byłam opuchnięta jak balon. Resztę nadwagi zrzuciłam na diecie zdrowe odzywianie żadne tam głodówki ale dopiero gdzieś 8 miesięcy po porodzie się wziełam za siebie ;) zawsze się dziwiłam jak to możliwe przytyć aż tyle w ciązy i mnie to spotkało ;)

Gość ja nie mialam w ogole
rozstepów. ani fioletowych, ani białych.