Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemogespac

ale mi dzis dowalil moj facet :(

Polecane posty

Gość niemogespac

witam wszystkich... nie wiecie jak podle sie czuje.. Moj chlopak kupil sobie dzis kilka piwek (a ja nie cierpie jak pije).. i powiedzialam mu ze nie lubie widoku jego twarzy po alko... a on - ze - bede szczery ale nie lubie patrzec na ciebie bez makijazu :( (czasem chodze po domu bez ) :( ... powiedzial wam kiedys cos rownie glupiego wasz facet ??

Gość ile jestescie razem
wydaje mi sie ze nic strasznego nie powiedział. Ja mojemu czasem mówie że nie lubie jak jakos tam wygląda. nie przesadzaj

Gość niemogespac
rozumiem tekst typu -zle w tym wygladasz.. nie pasuje ta bluzka do ciebie... te nam sie zdarza... ale tego typu tekst odebralam jako ze nie podobam mu sie naturalnie ....

Gość poli ana
no chamski tekst, ale moze wypalil go tak calkiem bezmyslnie, zeby ci sie odgryzc a moze naprawde tak mysli a moze...tak nie mysli, tylko sama kiedys narzekalas ze nielubisz sie bez makijazu, on to podchwycil i wiedzial ze w ciebie uderzy, mimo ze pewnie nie auwaza kiedy masz makijaz a kiedy nie :D

Gość yyyyyyyyyyyy
Jest różnica między wyglądem po alko a wygladem bez makijażu (czyli wygladem prawdziwym). To tak jakby powiedział- nie podoba mi sie twoja twarz.......

Gość poli ana
"To tak jakby powiedział- nie podoba mi sie twoja twarz...." prawda ale wez poprawke autorko nad tym, ze ten tekst mogl byc calkiem nieprzemyslany albo..masz faceta buraka, na ktorego szkoda czasu

Gość whedif
o co Ci chodzi, kobieto? jesteście kwita. oko za oko ząb za ząb tylko się nie popłacz pozdro

Gość Swojemu nie
Powiedz mu, że nie lubisz patrzeć na jego wacka i że po ciemku zawsze wyobrazasz sobie ze ma dużego 🖐️ In your face, Motherfucker!

Gość Swojemu nie
moja dziewczyna mówi mi to codziennie

Gość pussy riot
no faktycznie, taktem nie błysnął. może po prostu chciał się odgryźć i tak palnął? jeśli nie rzuca takich tekstów na co dzień, to ten raz możesz mu wybaczyć. ale focha najpierw strzel ;-)

Gość yyyyyyyyyyyy
Moze faktycznie on tak nie mysli, tylko tak odpowiedzial na Twoj atak, bo w sumie ty go zaatakowalas (w jego mniemaniu) i takie porownanie wydalo mu sie najbardziej odpowiednie w tym momencie. Moze powiedzial to w takim sensie- A ja moglbym powiedziec ze nie podoba mi sie Twoja twarz bez makijazu. I to ma troche inne znaczenie

Gość niemogespac
to bylo w tym sensi - (najpier zaklopotanie na jego twarzy zobaczylam, jakby mu bylo glupio powiedziec to ) ...a potem powiedzial ze nie lubi na mnie pattrzec bez makijazu... moze to troche bylo dla odgryzienia sie :( ale widzialam ze mowi prawde.. Nie wiem czy mam kompleksy czy co.. mam troche piegow na twarzy.. (nie cierpie ich) bez makijazu... :( Powiem wam ze przykro mi sie zrobilo jak to powiedzial...

Gość whedif
po prostu obydwoje mieliście chwilę prawdy :) idź się do niego przytul 👄

Gość niemogespac
nie przytule... focha strzelilam... tzn nic mu nie powiedzialam i poszlam do drugiego pokoju.... spi dzis sam.. ja tez :)

Gość yyyyyyyyyyyy
Ale wiesz co Nie przejmuj sie bo 90% dziewczyn nie lubi na siebie patrzec bez makijazu i wiekszosc facetow tez je woli z lekkim naturalnym makijazem niz zupelnie bez wiec to nie jest jakies bardzo dziwne, a to ze tak powiedzial (mogl to zachowac dla siebie) to po prostu bylo odpowiedzia na Twoj "atak", nie wiedzial co ma powiedziec zeby sie obronic bo jemu tez sie na bank glupio zrobilo ze uwazasz ze dziwnie wyglada po alko

Gość whedif
to też dobrze Ty nie będziesz musiała wąchać odoru piwa, a on - oglądać Twojej twarzy za nim ją pomalujesz :) życzę miłych snów

Gość niemogespac
kuzwa ja leze teraz i rozkminiam wszystko... . moze ja mu sie nie podobam ? od jakiegos czasu unika seksu ze mna... czesto ma jakies wymowki... ze pozniej ..ze jutro... nie pamietam kiedy ostatnio sie calowalismy namietnie :(

Gość niemogespac
whedif ... dzieki bardzo za komentarz :P idz spac lepiej... ;) dobranoc

Gość pussy riot
a piegi są fajne :-)

Gość whedif
ja tylko próbowałam pomóc ;) Ty idź spać a wszystko Ci przejdzie ;)

Gość yyyyyyyyyyyy
a ile jestescie razem?

Gość niemogespac
nie cierpie swoich piegow... jak kazda dziewczyna ktora je ma... Podobaja sie tym co nie maja :)

Gość niemogespac
yyyyyyy - 10 miesiecy :( cale g***** i nie widzimy sie codziennie :(

Gość yyyyyyyyyyyy
Pociesze cie moze tym ze wiekszość facetow nie lubi widoku dziewczyny bez makijazu tylko sie nie przyznaja i nie mowia tego glosno.ale co to za roznica skoro tak mysla

Gość niemogespac
whedif... milo z twojej strony... :) nie wiem czy mi przejdzie... nawet jesli tak.. to jutro bedzie foszek wymuszony.. :) tak dla zasady :)

Gość niemogespac
wiecie... dziewczyna podkresla swoja urode makijazem.. ale nie moze to byc wyznacznikiem jej urody... Skoro mi tak powiedzial... to w jego oczach wyglada to tak- jakbym zdjela maske :(

Gość poli ana
zgADZAM SIE PIEGI SA FAJNE mozesz mi je oddac jak nie chcesz :D

Gość yyyyyyyyyyyy
musisz jutro mu powiedziec to co tutaj napisalas, ze ci strasznie przykro i czy naprawde mial to na mysli, czyli czy to ze nie lubi patrzec na ciebie bez makijazu oznacza to ze mu sie nie podobasz z twarzy, bo wcale tak nie musi byc. musisz na spokojnie pogadac z nim

Gość dojebal ci nie
adekwatnie - bo sory to ze ktos nie maluje sie codzien to jego sprawa, nie musis sie tapetowac co dzien zeby przypodobac sie pijakowi ( sory ale nazwijmy po imieniu) slusznie mu zwracasz uwage, bo nikt nie lubi miec pijanego czlowieka w domu :( chcial sie na Tobie zywyc ze mu % zabraniasz, czyli to moze byc juz jakis poczatek alkoholizmu