Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piwo_z_rana_jak_smietana_

piwko_z_rana_jak_smietana_kto_ze_mna?

Polecane posty

Kac mnie obudzil, wiec pije piwko:D Ktos sie przylaczy?

Gość zbulwersowany marian
idz se pite umyj

Hehehe:D Raczej ptaka.Troche zabalowalem, a kacora mam ogromnego, moze jakas pani sie przylaczy??

Myszka 8.30 czy 11, jaka to roznica?:P Ja moze o 11 pojde spac:D Wczoraj opijalem rozwod z winy bylej zony, a dzis opijam kaca:D Trzeba sobie radzic, po zdradzie bylej zony.

jest różnica bo dopiero zjadłam śniaddanie i nie wypije piwa a o 11 na balkonie mam słoneczko można wypić potem plaża :D o to współczuje sytuacji

po za tym nie za bardzo jestem piwoszką a inny alkohol to też nie za bardzo wolę co innego

facet po przejsciach-dzieki.Lzej bo juz osla ze mnie nie zrobi;) Myslala, ze o niczym nie wiem, zostala oslica. Myszka a co wolisz?

Gość kukuruuukuuu
jak wypije np z 4 piwa mocne to rano mam brzydka cere taka sucha i jakby czerwona, dlaczego tak sie dzieje?

Jak romantycznie ;)facet po przejsciach ja jestem z pomorskiego, moze kiedys spotkam na plazy Myszke:P Tylko , ze ja trawy nie lubie;)

Gość mały kazio
kukuruuukuuu: Tu masz odpowiedź: Alkohol szkodzi twojej urodzie na dwa sposoby. Przede wszystkim powoduje odwodnienie organizmu, a co za tym idzie, wysusza skórę. Jest ona wtedy matowa, a długotrwałe pozbawienie jej nawilżenia, sprzyja powstawaniu zmarszczek i przedwczesnemu starzeniu. Po drugie, alkohol sprawia, że rozszerzają się naczynia krwionośne. Przy długotrwałym piciu ściany naczyń włosowatych ulegają takiemu napięciu, że z czasem wybuchają pod skórą. Dlatego u nałogowych alkoholików nos czy policzki są całe zaczerwienione. Szklanka wina jeszcze nikomu nie zaszkodziła, ale trzeba mieć świadomość co może się z nami stać po wypijaniu większych ilości alkoholu. Szczególnie, jeśli mamy skłonność do pękania naczynek - a syndrom ten nie dotyczy tylko ciężko uzależnionych ludzi. Źródło: http://uroda.pl/questions/pielegnacja_bag/pielegnacja-ciala_bba/czy-alkohol-szkodzi-naszej-cerze_acbdc.html

Myszka widac, ze tez pragniesz rozwodu, albo bardzo sie nudzisz. Matka ktora trawe pali...

nie pragnę rozwodu jestem szczęśliwa w moim małżeństwie i co z tego że palę dziecku nie dmucham lepsze te co chleją wódę ? bo legalne i ogólnie dostępne

facet po przejsciach , mialo byc zachodni-pomorskie. Jednego jeszcze nie wypilem, bylem z psem na spacerze, chociaz on zawsze jest mi wierny;)