Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba zwariuje

jakie arakcje dla dzieci w Krakowie i okolicach albo gdzie indziej ?

Polecane posty

Gość chyba zwariuje

Jakie są fajne atrakcje dla dzieci w Krakowie i okolicach ? Znalazłam park wodny w fajnej ofercie z noclegiem, ale to powiedzmy jeden dzień, a potrzebuje zapewnić córce atrakcje na 2-3 dni. Trasa Warszawa-Kraków , może coś po drodze ? W planach mam polecieć samolotem z córką do Krakowa, a mąż samochodem i wracać będziemy już samochodem razem.

Gość 46456867857
Kraków i okolice albo gdzie indziej :D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość chyba zwariuje
co w tym śmiesznego ?

dinozator land w zatorze i park miniatur i dinozaurów w inwaldzie, zamek w ogrodzieńcu i też park miniatur, rabkoland i ogólnie rabka zdrój, wszelkie dolinki- klucz wody, kobylańska, będkowska ... a w nich ruiny zamków, jaskinie z nietoperzami itd, w krakowie to walwel, rynek, sukiennice, smocza jama i smok ziejący ogniem, centrum sztuki i kultury japońskiej mango, muzea, z takich komercyjnych rzeczy to przy parku wodnym jest malpi gaj gibon- berdzo fajny. ojców, pieskowa skała, korzkiew - park, stadnina koni, w krk jeszcze oglądanie miasta z balonu (lot balonem), zoo krakowskie, mozliwosc plynięcia tramwajem wodnym, na brzydką pogodę multikino i cinemacity... styknie czy chcesz jeszcze? ;)

Gość chyba zwariuje
DZIĘKUJĘ PIĘKNIE !!!! To atrakcji na tydzień jest !! Super, widze że tamte rejony biją na głowę pozostałą Polskę. Na pewno skorzystam . Dziękuję.

Gość kocham krakow
dodam Wieliczke- kopalnia soli :) naprawde warto!

Gość mama z krakowa
możesz jeszcze dzieci zabrać anikina lub ogrodu doświadczeń

Gość pseudo nim
ja dorzuce jeszcze akwarium na sebastiana, muzeum przyrodnicze w ojcowie, wjazd kolejna krzesełkowa na górę Chełm w Myślenicach.

Gość jaaa zkrakkkowa
dokładnie, park doświadczeń jest super na 2 godziny atrakcji .

Gość chyba zwariuje
dzięki dzięki dzięki !!!! :))) niestety tak mi się ostatnio w życiu ułożyło że priorytetem dla mnie jest zapewnienie córce 3-4 dni fajnej zabawy i atrakcji. Dzięki Wam będę mogła zaplanować fajny wypad.

Gość mama z krakowa
aquarium jest niestety zamknięte

Gość mama z krakowa
tak to w Chorzowie masz jeszcze planetarium, zoo i wesołe miasteczko

A w samym Krakowie lub w niedalekiej odległości? Możecie polecić jakieś konkretne miejsca, w których dzieci mogłyby się wyszaleć? Słyszałam, że teraz popularne są parki trampolin.

Gość cisowek87
a próbowaliście wspinaczki? w centrum forteca mają fajną ofertę dla dzieci, nawet takich zupełnych maluchów. chyba od 3 lat można chodzić

Gość gość
Nie tak daleko od Krakowa mamy rabkę, a w rabce mamy rabkoland - i to jest naprawdę baaaardzo solidna atrakcja, w naszym przypadku przynajmniej na cały dzień ;) my bawiliśmy się tam ostatnio świetnie. Każdy coś dla siebie znajdzie! A i ceny bardzo dobre!

Gość gość
Poszukać na karnet Kraków i już wszystko macie. Osobiście polecam też warsztaty w różnych muzeach np. Etnograficznym.

Gość Martyna01
Rabkoland! Polecam po stokroć!! Dawno się tak nie ubawiliśmy całą rodziną jak tam. Atrakcji dla wszystkich bez względu na wiek można poczuć się dzieckiem, a ci najmłodsi to już w ogóle są w siódmym niebie!

Gość gość
Jezeli chodzi o parki rozrywki, to rabkoland w naszej okolicy jest bezkonkurencyjne, chociaż jest troch tych parków na południu polski. W żadnym innym się tak dobrze nie bawiliśmy. Do tego mają normalne ceny, co wcale takie oczywiste nie jest

Gość gość
Podobało mi się w Western Camp, noclegi komfortowe, nowoczesne, posprzątane, pachnące wnętrza (mówię o warunkach w domku). Ośrodek wygląda jak taka duża westernowa osada, także stąd ta nazwa. Widać fajnie cały obiekt na http://westerncamp.pl.

Gość Karolina

Ja polecam wszystkim APILANDIE - Interaktywne Centrum Pszczelarstwa. Centrum mieści się w drodzę do Krakowa od strony Wadowic. Fajna zabawa dla całych rodzin. Mozna sie wiele dowiedziec o pszczolach. Dzieciaki zadowalone i szczesliwe. :) Polecam każdemu!