Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lighton94

Jakie dobre odźywki na zniszczone włosy ?

Polecane posty

Gość Lighton94

Tylko nie WAX bo wcale dobry nie jest, a drogi. W ogóle nie pomaga. To juz mialam kiedys odżywke z Elseve i byla lepsza. Chciałabym jednak zapytac o jakies inne propozycje, jakie odżywki uważacie za dobre ? Mam bardzo suche i zniszczone wlosy, sa jak siano :-O

Gość ah te włosy
z tańszych mi zawsze pasowały spłukiwane timotei - są naprawdę dobre na suche włosy! no i jedwab :-)

Gość mala_czarna88
Nivea long repair, pantene restoratives odbudowa i regeneracja(nie wiem czy jeszcze ja produkuja)

Gość Nafta kosmetyczna
:)

Gość xsax
proponuje olejowanie włosów i zrezygnowanie z szamponów z silikonami (nivea pantene i inne śmieci) tylko naturalne wlasnie bez slsów

Gość ruda sp[od sklepu
Odzywki nic nie pomogą, trzeba ściąć zniszczone włosy i potem używać odżywek, żeby taki stan się nie powtórzył. Najlepiej też systematycznie obcinać końcówki, będziesz miała wtedy piękne włosy.

Gość ruda spod sklepu
Stosowanie oleju kokosowego podobno pomaga, ale jak już pisałam lepiej obciąć włosy.

ja słyszałam o dobroczynym działaniu alejku arganowego, ale ten to dopiero jest drogi i do tego w stacjonarnych sklepach i aptekach niedostępny...mnie Wax pomaga, ale po odstawieniu hormonów to niestety za mało i tez sie zastanawiam, czego jeszcze użyć...

nafta + jajo+ cytryna +woda mycie w szamponach ziołowych nie suszyć suszarką ! skrzyp w sprayu

Gość dobry efekt
-Seboradin Lotion z czarną rzodkwią;

Gość jsdghfjlsdgfjsdfhf
jedwab farouk ma alkohol w skladzie czyli na dluzsza mete wysysza wlosy. lotion seboradin tak samo:O

Gość Osobiscie polecam
Maske do wlosow lo'real full repair. Nie wiem jak po polsku sie nazywa,ale napewno dostepna jest w sklepach. Dodam,ze mialam strasznie popalone wlosy i ta jako jedyna mi pomogla.

Gość hejkum kejkum
Miałam zniszczone włosy, bardzo suche i z tego powodu łamliwe. Od niedawna używam Waxa i jestem zadowolona. Tylko jak piszą niektóre dziewczyny , trzeba podciąć. Skróciłam ok 10 cm i będę regularnie skracać końcówki do długości wyjściowej przez pewien czas.

Gość polecam ziaję
odżywki bez spłukiwania i maski są super :) ziaja to dobra firma, a ceny sa naprawdę rewelacyjne. ja jeszcze stosuję olej rycynowy, widzę znaczną poprawę

Gość polecam bardzo
olejek marokanski

Gość jsdghfjlsdgfjsdfhf
Inter Fragrances, Nano Effect, Maska do włosów regenerująca Skład: Aqua, Cetearyl alcohol - alkohol na 2 miejscu zaraz po wodzie:O methylparaben (and) botylparaben (and) ethylparaben (and) propylparaben (and) isobutylparaben - takiej ilosci parabenow lacznie nie widzialam jeszcze nigdzie:O

Gość jsdghfjlsdgfjsdfhf
YARIMA - tobie zapewne, bo wlosy chwilowo wygladaja lepiej. twoim wlosom niestety odpowiada juz mniej:O

Gość jsdghfjlsdgfjsdfhf
Farouk, Biosilk, Silk Therapy (Naturalny jedwab - odżywka regenerująca bez spłukiwania) Skład: Cyclomethicone, Dimethicone, SD/Alkohol 40B, Methylparaben, Propylparaben

Gość ncjsnd
to może spróbuj nie wax ale biovax do zniszczonych włosów, dostępne są w superpharm

ale ja już długo używam tylko nie non stop Zawsze trzeba znać umiar

Gość ncjsnd
to może spróbuj nie wax ale biovax do zniszczonych włosów, dostępne są w superpharm dobre sa też woski do włosów wax avocado albo z henną może jakiś olejek na zniszczone końcówki, avon ma dobre serum na bazie olejku

Gość Osobiscie polecam
Dziewczyny zadna odzywka Wam nie pomoze.Moja mama jest fryzjerka.Zawsze powtarzala,ze koncowki trzeba podcinac co najmniej 3m-ce,bo sie rozdwajaja i tak powstaje zniszczony wlos.Jak juz to ,do pielegnacji i poprway wygladu , w salonach uzywaja masek.Nie odzywek a masek do wlosow.M.in tej ktora Wam polecilam,bo sama uzywam.Pozdrawiam

Gość jesli chcesz to mozesz bo
a mi sie jakos koncowki nie rozdwajaja...