Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miśka ****

Suema chce ktos pogadac ? :-P

Polecane posty

Bo mi sie nudzi czekam na obiad a wy co robicie ? Xd ........... ........... ........... .............. ........... ......... .....

Gość pan wychowawca
:-D miśka do nauki ,kiedy był chrzest polski ?

Gość 225525
Pokaż cycki szmato :)

Booze ahaha gdybym sie zle uczyla to bym sie do liceum nie dostala wiec nie zadawaj mi tych durnych pytan masz chyba jakas obsesje na moim punkcie nara

Gość pan wychowawca
ja sie po prostu martwie o ciebie ,zebyś zycia nie przejebała na kafe ,wymagasz specjalnego nadzoru z tytułu młodego wieku ,tak ustaliła rada pedagogiczna

Gość zmznxbvfjdh
Bierzesz z pupu do paszczu?

Gość Łiła naczelna........
wypierdalaj stąd bo siedzisz tu non stop!

Gość pan wychowawca
jak chcesz moge tez porozmawiać z toba o bardziej przyziemnych sprawach ,masz jakieś problemy,coś cie trapi ,nie dajesz sobie z czyms rady ?

Nie siedze 24 h na kafe bo to zbyt glupie forum .... Za to ty swoje przejebales prawiczku kafeteryjny mowilam juz nara

Gość pan wychowawca
miska ja tu nie siedze tak jak ty sadząc po twoich wypocinach topikowych,jestes lekko uposledzona ale mozna cie jeszcze wyprostować

Gość pan wychowawca
:-D ales ty durna miska ,wszyscy w gorzowie to takie przygłupy czy tylko ty

Gość pan wychowawca
miśka masz siedemnascie lat ,słownik rynsztokowy ,wiedza ogólna na poziomie dałna ,co zamierzasz dalej ?

Gość bede miec to co chce
Nie miałem nigdy sexu, zamierzam zgwalcic, niewidze innej mozliwosci tym bardziej że kobiety zabawiaja sie na roznych serwisach masowo mając jeszcze korzyści za to. NIEBEDE zyc jako prawiczek samotny, 16tki danwo to zrobily na wiele pozycji robią to z wymagikowanymi kreatywno romantycznymi cwaniaczkmai sprzedanymi ich woli mezczyzni na co was stac, nawet kobiet nieumiecie gwalcic tylko placicie im daniny jestem prawiczkiem a te dziwki urządządzają sobie orgie czerpiąc jeszcze za to korzyści ta płec myslaca rzekomo O MILOSCI dawno sie zabawiła na wiele sposobów dorabiajac jeszcze ideologie poskzodowanych kobiet dzis jest sobota i napewno niespedze jej w domu w swoiej samotnosci nie mam zadnej minuty juz, stracilem cale mlode zycie na prawiczkowej samotnosci, milosc kobieca okazala sie klamstwem, tak samo jak kłamstwa ze mezczyzni to egoisci ktorych liczą sie wlasne potrzeby, NIGDY ONE SIE NIELICZYLY DLATEGO TERAZ SOBIE SIŁĄ WEZME TO CO CHCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIEPOJDE DO BURDELU ABY PLACIC GATUNKOWI KOBIECEMU!!!!!!!!!!! PISZE WSZYSTKO NA POWAZNIE, 30LAT NA PRAWICTWIE , MILOSC TO FALSZ, TO WYSTARCZAJACY POWOD DO GWAŁTU. One zawsze byly jako nagrody a ja musialem sie postarac, nie malem na co liczyc w tej materii od kobiet, nawet na glupiego cycka w kam, a moim jedynym pragnieniem byla sexmilosc, ale niebylo kobiet ktore mi zaoferują tą przyjemnosc w jakimkolwiek znaczeniu, WIEC MAM PELNE USPRAWIEDLIWIENIE, TO NIE MOJA WINA!!!