Gość pudelek8889 Napisano Sierpień 18, 2012 wlasnie przez przypadek dowiedzialam sie ze moje mlodsze siostry nie lubia mojego chlopaka.. jestesmy w zwiazku 3 lata kochamy sie mamy swoje mieszkanie..nie okazuja tego wrecz przeciwnie wydawalo mi sie ze go lubia.. moja siostra stwierdzila ze on nie jest nasza rodzina poza moimi plecami gdy rozmawiala z kolega.. nie lubi go takze narzeczony mojej siostry maja na niego jakies przezwisko.. jest mi dziwnie z tym a raczej bardzo przykro, moj chlopak zawsze jest dla nich usmiechniety pomaga im nigdy nie bierze pieniedzy jak np chca zebysmy im cos kupili czy zrobili jakies zakupy nie moge jakos sobie z tym poradzic zal mi mojego chlopaka bo on jest dla nich wporzadku a oni tak jada na niego za plecami ostatnio jak siedzialam z narzeczonym mojej siostry i z ich kolega to pisali sobie smsy miedzy soba o nas nie ukrywali tego jakos szczegolnie wiec wyszlam.. nie wiem czy powiedziec o tym chlopakowi, nie chce mu robic przykrosci ale nie pozwole tez zeby za jego plecami gadali takie rzeczy , nie wiem co mam zrobic wkurza mnie to jeszcze dzis zaprosili nas na grilla pozegnalnego bo wyjezdzaja..bezsensu nie bede sie teraz tam dobrze czula dziewczyny co mam robic powiedziec o tym chlopakowi? jak sobie z tym poradzic?co Wy zrobilybyscie na moim miejscu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach