Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pucusia .. 25

49 kg:(

Polecane posty

Ja bym zostawiła 49 kg. Tzn, zależy jeszcze gdzie tyjesz... Ja mam 157 i ważąc 47 czuje sie nieźle, aczkolwiek myśle, że moglabym spokojnie ważyc 45, bo moze jeszcze troche zrzuciłabym z tyłka i nog. Wszystko zalezy od figury, ale jak tyjesz tylko na dole... To z doświadczenia wiem, że lepiej mniej, niż wiecej, niestety.

Ja pierdole... Jak sie tu logowałam pierwszy raz te 4 lata temu to nie wiedzialam ze to forum dla anorektyczek :O :O Toz tutaj same topiki "Waze 51 kilo chce schudnac" Ja pierdole :O spierdalam stad bo jeszcze sie zaraze

Gość pucusia .. 25
jak kula:)

Gość ważysz akurat bo kobieta to
hmm jak się tutaj nie nabijam z osób, które ważą więcej nizby chciały, albo preferują puszystość. Więc nie życzę sobie również nabijania się z mojej zbytniej szczupłości. Podobno chudy grubego nie zrozumie i odwrotnie. Ale to nie znaczy, że można kogoś od kości czy tam ości wyzywać :( Taka jestem i nic na to nie poradzę. Wbrew pozorom dużo łatwiej się odchudzić niż przytyć w niektórych przypadkach.. A poza tym jaki to byłby świat, gdyby wszyscy tak samo wygladali. Ja chociaż nie mam problemów z jakimiś dietami...