Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciezarna098

Czy to juz poród?

Polecane posty

Gość Ciezarna098

Hej. Jestem w 35 tygodniu i 2 dni. od 26 tygodnia mała jest ułozona głowka do dolu i mialam caly czas problemy z ciaza. w 33 tygodniu trafilam do szpitala mialam skurcze, calkowicie skrocona szyjke i rozwarcie 1,5cm. Lekarzom udalo sie wyciszyc macice po 3 dniach i puscili mnie do domu pod warunkiem ze wstaje tylko do toalety. caly czas przyjmuje fenoterol i steveran co 6 godz na podtrzymanie. udalo mi sie juz przetrzymac ciaze 2 tygodnie lekarz powiedzial ze w 36 tygodniu bede mogla juz rodzic bo niunia bedzie rozwinieta. Wczoraj wieczorem zlapoal mnie straszny bol brzucha i biegunka ze gdy sie wyproznialam to myslalam ze umre. Potem bol brzucha obudzil mnie ze snu i znow to samo ale bol brzucha tylko przy wyproznianiu.. pomyslalam ze moze przez cos co zjadlam.. ale dzisiaj historia sie powtarza.. i zalatwiam sie tak jakby "sama woda" rowniez gdy wracam z lazienki i sie klade czuje bole krzyza takie prądowanie. czy to moze oznaczac ze za niedlugo urodze? Powinnam skonsultowac sie z lekarzem? z gory dziekuje za pomoc

Gość Olga1107
Przed porodem organizm sie czyści wiec lada dzień pewnie urodzisz a bóle mogą przepowiadajace

Gość Tak, zgłoś się do lekarza
Wg. mnie te biegunki to naturalna lewatywa. Wiele kobiet oczyszcza się przed porodem, wtedy lewatywa nie jest potrzebna. Bóle o mktórych piszesz jaknajbardziej mogą wskazywać na poród.