Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siedemNastka9999999

Czy to możliwe że to ciąża?

Polecane posty

Gość siedemNastka9999999

Słuchajcie, mam problem tylko proszę podejdźcie do tego poważnie. Nie mam możliwości pójść do gina bo nie ma mnie w polsce, więc uciekam w kafeterię. Mam 17 lat i chłopaka z którym współżyłam w 10 dniu mojego 30 dniowego cyklu. Były to teoretycznie dni nie płodne, mam okres w miarę regularny. Kilka dni po bardzo bolały mnie jajniki, częściej oddawałam mocz, stwierdziłam że to jakaś choroba typu "miesiąca miodowego" i nie przejęłam się aż tak, gdzyż nie zaobserowałam nic bardziej niepokojącego. W czasie spodziewanej miesiączki czyli 16.08 dostałam okresu, ale trochę mnie on niepokoii. Jest nieco skąpy w porównaniu do moich poprzednich okresów, ma inną konsystencję: jest rzadki i ma krwiste grudki. Trwa on już trzeci dzień i cały czas jest mniej skąpy niż zwykle, zmieniam podpaskę raz dziennie, wcześniej robiłam to 2 razy. Nie mam żadnych innych oznaków ciąży, nie mdli mnie, nie wymiotuję, czuję się dobrze. Czy ten okres może mieć powiązanie z ciążą? Dodam tylko że przed wystąpieniem doznałam dosyć silnego stresu, a w ostatnim czasie byłam nad morzem i nieco zmienił się klimat.

Gość kratka w kratkę
po pierwsze to bardzo niehigieniczne zmieniać podpaskę 1 raz dziennie; mozna sobie wyobrazić ten odorek...fuu, po drugie "teoretycznie niepłodne dni" mogły być tylko teoretycznie, natomiast pozwolę sobie zauważyć, że będąc w ciąży występują czasami plamienia, podobne do skąpej miesiączki.

Gość Pomarańczowaaa
mam podobną sytuacje własnie.. :/ zrób test już powinien pokazać czy jestes czy nie :)

Gość Pomarańczowaaa
słyszałam że te plamienia trwają około 3 dni tylko i nie ma w nich skrzepków krwi, a u niej sa jakieś grudki..

Gość siedemNastka9999999
zrobię test w poniedziałek, ale próbuję ocenić prawdopodobieństwo. Ten okres nie wygląda jak plamienie, a właściwie nie wiem bo nigdy palmienia nie miałam.. jest w kolorze czerwonym, raczej ciemny odcień i własnie są pojedyńcze skrzepy tylko nie ma w nim tej gęstości jak zazwyczaj.

Gość siedemNastka9999999
no i okropnie boli mnie w dole brzucha, jajniki itp.

Gość Olga1107
To raczej nie ciąża.

Gość siedemNastka9999999
więc co to? teraz sobie uświadomiłam, że przed tym wszystkim miewałam gęsty biało-żółty śluz bardzo obficie... czy to może mieć jakiś związek? czy to dziwne krwawienie może mieć związek z jakąś infekcją?

Gość siedemNastka9999999
słuchajcie, dzisiaj krwawienie się znacznie zmniejszyło, w pochwie jest bardzo sucho. zmierzyłam tempke wczoraj rano 36,5. dzisiaj rano nie zrobiłam tego zaraz po przebudzeniu tylko godzinkę - dwie, później i mam 36,9. Nic oprócz tego mi nie dolega, wszystko jest okej. Co to może być?

Gość Verdis
nie wmawiaj sobie ciąży to Ci będzie lepiej. Niedługo ktoś Ci tu napisze że w dupie najlepiej temp mierzyć żeby ciąże rozpoznać i uwierzysz ;/ przestań sobie wmawiać 10 dc przy cyklu 30 dniowym to NIEPŁODNE! mam taki sam cykl więc wiem, a to ze okres masz inny to może być 100 różnych powodów. Zamiast doszukiwać się problemu typu ciąża, zacznij się cieszyć że masz skąpszy okres. W ciąży nie będziesz na pewno gwarantuje Ci to. To po prostu niemożliwe w twoim przypadku

Gość siedemNastka9999999
słuchajcie, jednak nie przestałam krwawić - krwawienia dzień czwarty. nie mam pojęcia juz, chyba sobie zaczynam różne rzeczy wmawiać...

Gość nie mam nicka
pytanie za 100 pkt. doszedl w tobie czy nie ?

Gość siedemNastka9999999
niestety TAK.