Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZalamanaAna

Jestem w ciąży i przeżywam piekło.

Polecane posty

Gość missswiata
ja pierdole dziewczyno. masz przed soba pewnie najciezsze momenty twojego zycia a porady szukasz na kafeterrii, gdzies miedzy wpisami o wielkosci penisa a przepisami na dzem truskawkowy. to jest twoje zycie. i zaczna sie robic ostro. musisz wiedziec cz tego czlowieka kochasz. musisz sie zastanowic nad profesjonalnym wsparciem w stzlu terapeuci. musisz mzslec o sobie i o swoich warunkach. poza tym napisalas malo i malo prawdopodobne bz jakas sensowna odpowiedz tu padla.

Gość przeżywasz piekło nie tylko
z powodu jego ćpania ale przede wszystkim z powodu własnej nieodpowiedzialności i głupoty. Powiedz mi kto normalny będąc w tak młodym wieku robi sobie dziecko i to będąc w wolnym związku z mężczyzną którego się zbyt dobrze nie zna. No i ta twoja naiwność. Zasadnicza sprawa dla każdej kobiety facetowi się nie wierzy w to co on mówi. Faceta sie obserwuje i to nie przez pare tygodni czy miesięcy, ale całymi latami się obserwuje czy jest on odpowiedzialny i godny zaufania i na podstawie takiej wieloletniej obserwacji się podejmuje decyzje czy on nadaje się na ojca. Ty masz podejście i myślenie głupiej siksy. I co z tego że jesteście wykształceni ? Jest dużo ludzi patologicznych którzy są wykształceni.

Gość dodapieknamauroda
jezeli nalezy obserwowac mezczyzne calymi latami to wezme slub przed 40..