Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znakzapytaniaA

Co oznacza koło w uchu, z pustą przestrzenią w środku?

Polecane posty

Gość znakzapytaniaA

Pytam, bo zjawisko widzę coraz częściej w naszym kraju a ja dalej nie wiem co zainteresowani chcą przekazać takim image'm. Chodzi mi oczywiście o coś w rodzaju kolczyka, ale nie do końca, bo w całości znajduje się "wewnątrz", rozpychając wyrobiony w płatku usznym otwór. Ogólnie mam mieszane uczucie widząc tą ozdobę.

Gość żal suchać
Jak dla mnie głupotę,ale podobno to modne

Gość znakzapytaniaA
Głupota dość modna, i owszem.. Ale moze cos jeszcze :-?

Gość derty
ja nie moge na to patrzec brrrrrr moim zdaniem to szpeci a im sie wydaje ze to zdobi

to nazywa się TUNEL. coś w rodzaju piercingu. mnie się to podoba, nie musi być ogromne, jak rozjechana doopa, tylko taki malutki 8mm tunelik:)

Gość whedif
jak czytałam ten post bolało mnie ucho :O obrzydliwa dewiacja :O

Gość punaniii
kurwa te tunele a wlasciwie to nie same tynele tylko skora wokół nic tak JEBIE ze mozna sie zerzygać, zeby nie smierdzialo to trzeba by to chyba 10 razy dziennie myc i odkażać, w życiu gorszego smrodu nie czułam jak kumpela wymieniała na wieksze i wyciagnela to kółko , znam kilka osób ktore mają te tunele - debile i wszystkim te uszy jebią, bez wyjątkow. zaraz mnie pewnie zjadą fani tego dziadostwa ze im nie smierdzą - otóż smierdza tylko ty nie czujesz!

Gość znakzapytaniaA
:D jeszcze sie gorliwi fani nie znaleźli, czekamy ale naprawde ich coraz wiecej

Gość gość
To co ktos ma w uchu lub na glowie lub gdzie indziej na lub w ciele to jego prywatna sprawa. To sie nazywa tolerancja o ktorej piszacy powyzej nie maja widocznie pojecia. O gustach sie nie dyskutuje.

Gość gość
a dlaczego nie?! o czym dysktowac jak nie o upodobaniach Tunele to papugowanie z afrykanskich pkemion rozciagania uszu czy dolnej wargi implanty, silikony, sztuczne rzesy, kwas hialuronowy, botoks, inne Modyfikujemy otoczenie oraz wlasne ciala Ja nie, bo nawet przeklucie ucha u kosmetyczki spowodowalo u mnie trwale oszpecenie,, bol nie warto robic iniekcji czy rozciagac sobie czegokolwiek.