Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olusssia18

Jak byście reagowali, gdyby wśród Waszych znajomych była taka para?

Polecane posty

Gość Olusssia18.
autoreczko autoreczko hahaha co za ironia ,jestesmy bardziej dojrzali niz sie wam wydaje ,mamy juz anal za sobą i co zatkało kakało

Gość autorko a co was to obchodzi
moj brat kompleksow nie ma w przeciwienstwie do ciebie :-O

Gość Olusssia18.
ja tez nie mam ,jedyne co to przeszkadza nam ta dziewczyna bo chce nam matkować,nawet kazała mówić do siebie per pani

Gość rgreg
ciekawe jest to że jak np.18 latka zadaje się z 24 latkiem to nikogo to tak nie szokuje,wręcz uchodzą za normalną parę ale odwrotnie jest dla niektórych nie do przyjęcia

My jesteśmy tegorocznymi i przyszłorocznymi maturzystami, a ona o ile się nie mylę ma przed sobą ostatni rok magisterki. I co taka dziewczyna może chcieć od chłopaka w naszym wieku?

Gość Olusssia18.
podszyw nie jestesmy maturzystami bo w zawodówce jeszcze nie ma matury

Gość rgreg
co może chcieć?tego samego co inni chcą w związku

Gość Olusssia18.
ale nam tez się podoba no i odebrał nam dziewictwo to mamy wieksze prawa nie ?

Gość 34254756ut
ja mam 27 lat i spotykam się z ludźmi w twoim wieku, nie widze problemu jeśli ktoś nie ma klapek na oczach i sztywnego myślenia. moja siostra jest tegoroczna maturzystką i kumpluję się z prawie cała jej klasą, nie raz byliśmy razem w kinie, knajpie czy na rowerach

Gość Olusssia18.
widocznie gustujeszw młodszych ,pewnie myślisz ,ze łatwo ich zbajerowac i wykorzystać

Sprostujcie mnie jesli się myle, ale gdyby kobieta lat 23-24 pytała się Was o zdanie w sprawie czy angażować się uczuciowo z 18 latkiem to w większości byście jej to odradzili? I jeszcze jedno. Uważacie, że ludzie w wieku tej dziewczyny np. jej znajomi ze studiów są tacy mega dojrzali i tolerancyjni, że będą uważać że ten związek jest ok i jak każdy inni? Że na luzie przyjmą do siebie naszego kolegę?

też znałam taka parę on 20 lat ona 25, on zaczynal studia jak ona je właścnie skończyła, poznali sie przez neta, zaczał studia w jej miescie ( na drugim koncu polski) i niedługo potem zerwali, byli ze sobą jakis rok

Gość hghdfhehhg
wiesz taka rónica wieku jest ok - to seria nie jest dużo i znam dużo takich par ale to nie robi różnicy mniej więcej tak od 25 roku życia a wy jeszcze dzieciaki jesteście - ale w sumie to ich życie - moja babcia jest 5 lat starsza od mojego dziadka - żyja całe życie ze sobą i jest ok i nikt nigdy nie robił z tego problemu a to przeciez były inne czasy więc nie wiem jaki ty masz teraz problem - chyba chodzi o to że ona podprowadziła ci faceta na którego sie czaiłaś :P

Gość rgreg
nie znam waszego kolegi ale może jest dojrzalszy od was,może nie widać tak różnicy wieku ,która i tak nie jest zbyt wielka i ludzie z jej otoczenia szybko go zaakceptują, to dużo zależy od tych osób czy im się uda nie od wieku

Gość 34254756ut
ok, to cię sprostuję - niktogo nie powinno się pytać o takie rzeczy i nikt nie ma prawa się w to wtrącać. nie jesteś w jego skórze, nie możesz wiedzieć co do niej czuje i jak im jest. tym bardziej, że nawet nie chciałaś jej tak na prawdę poznać. bierzesz w swoje ręce decydowanie za niego o tym zwiazku, weźmiesz tak samo na siebie ciężar odpowiedzialności jeśli za jakiś czas stwierdzi że była miłością jego życia i stracił ją przez ciebie i głupią, nieodczuwalną w wielku 20paru lat różnice wieku???????

Mieszkamy po sąsiedzku, ja i ten kumpel, nasi rodzice widocznie kiedyś gadali na ten temat - wiem od swoich mniej więcej co i jak

Gość rgreg
mam nadzieję że nie przejmują si e za bardzo co o nich myślicie i on ma innych znajomych bo wy potraficie tylko obgadywać,współczuję mu

Gość trolololololo
ja jestem tegoroczną maturzystką i mam znajomych w wieku 25 lat. Nie widzę problemu.

Gość niestety ..................
A ja mam faceta 6 lat starszego"):)