Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokos09

odcinam sie od dawnego zycia

Polecane posty

Gość kokos09

nie mam juz ambicji i potrzeb, nie mam marzen, chce tylko spokoju, stabilizacji ......

Gość kokos09
gwoli wyjasnienia, jestem zdepresjonowana prawniczka w wieku 30 lat nienawidzaca swego zycia pracy i siebie samej

Gość kokos09
zaciągam się do II Mazowieckiej Brygady Saperów w Kazuniu

Gość whedif
szkoda, że podszywy i inne debile zaraz zajebia Ci ten topik, bo byśmy sobie pogadały :(

Gość kokos09
chce wam opowiedziec o tym ze nie warto pchac sie na szczyt bo jablka zebrane z ziemi smakuja lepiej

Gość kokos09
moj ped za ambicjami i statusem splólecznym doprowadzol mnie do emocjonalnej ruiny

Gość kokos09
whedif co cie gryzei skarbie?

Gość whedif
mam wszy łonowe

Gość whedif
:( zrujnowane marzenia, złamane serce, nerwica, depresja wstręt do ludzi połączony z fobią. nikt mnie nie lubi ale i ja nie lubię nikogo. nienawidzę swojego miasta w którym wiele osób mnie skrzywdziło i jest moja rodzina i nienawidzę miasta w którym studiuje bo tam miało być lepiej, i zaczęło być lepiej ale wszystko się zjebało po części przeze mnie. nie ma życia dla mnie kurva. :(:(:(:( miało być tak pięknie, ech

Gość kokos09
nie gniewam sie nawet ze mi jebiesz w topiku, wszystko mi juz jedno, daremne twe starania

Gość kokos09
whedif mam depresje najwyzszy stopien i nerwice lekowa, a takze zaburzeni aobsesyjno kompulsywne. lecze sie n ato wszystko

Gość kokos09
mam chlopaka ktory twierdzi ze mnie kocha ale ja mu nie wierze bo uwazam siebie za dno........ mam wlasne mieszkanie, skonczylam studia prawnicze i jestem ladna dziewczyna ale nadal widze siebie jako nic Leki na depresje biore od tygodnia, za wczesnie by ocenic efekt mieszkam nad morzem generalnie ale teraz jestem za granica u rodziny

Gość whedif
:( ja się nie chcę leczyć bo nie mam wsparcia, nie chcę rozdrapywać ran, mam wyjebane, dla kogo mam się leczyć? nie chce mi się nic robić dla siebie. poza tym ostatnio tu czytałam o jakimś terrorze że mogą Cię zamknąć w psychiatryku albo zrobić z Ciebie jeszcze większego wariata. po co mi to. czy psychiatra odmieni moje życie? mam kryzys i chciałabym się odciąć żeby być kimś innym.ech. nie chcę już być whedif :o

Gość koniczyna81
zostaw za soba przeszlosc

Gość whedif
ja nawet nie wiem czy jestem ładna. wyjebane mam na to. fakt że nigdy nie miałam powodzenia, gdyby to zależało tylko od urody to by znaczyło że wyglądam jak gówno a jakoś mogę na siebie patrzeć w lustrze, podobają mi sie niektóre elementy ciała itd. jestem po prostu takim szaraczkiem śmieciem z którym nikt się nie liczy. można mnie uwodzić a potem mieć w dupę i mijać bez cienia serdeczności mimo że sie wcześniej ze mną flirtowało. boże, jak ja siebie nienawidzę.