Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pussy riot

wódka mi się kończy

Polecane posty

a i tak było jej mało. piję pod marchewkę, bo się odchudzam. ja pierdolę. a dupę i tak mam dużą i pewnie jeszcze urośnie :-o

Gość ja wypiłam 4 piwa
:o po czym zjadłam dwie kanapki z masłem i miodem i jedną z masłem i pomidorem i jak tu schudnąć :o

zjadłabym kanapki z miodem i z masłem i pomidorem też, ale po pierwsze primo nie mam chleba, po drugie primo nie mam miodu i po trzecie primo nie mam masła. tylko te marchewki jebane.

Proszek do prania - już Cię nienawidzę. nienawiść do chudych ludzi wypływa z głębi mojego jestestwa :-o

Gość ja wypiłam 4 piwa
noszę m ale powoli zaczynam sie w nie nie miescić. czuje się chujowo. od miesiąca probuje z roznymi dietami. ale ja nie potrafie byc na ustalonej diecie. albo skroje se posiłki i mysle o silowni albo bede sie tylko poszerzać. uwielbiam piwo. a Ty masz duzo do zrzucenia?

musiałam sprawdzić co to te panewki, bo coraz głupsza się robię. kurwa, ja nie bardzo mogę je wymacać. gdzie moje panewki ??!!

ja wypiłam 4 piwa - daj spokój. mam 165 cm i 76 kilo żywej wagi. ratuje mnie to, że jestem w miarę foremna, mam wielki cycki i duży tyłek. a kiedyś kurwa motylem byłam, ale utyłam

Gość ja wypiłam 4 piwa
no fakt masz wiecej, ale ja zawsze miałam niedowage teraz czuje sie jak wieprz, mam cellulit i mega boki :o

ajjj , a ja po basenie i piwie zrobiłam się zajebiście głodna, ale cóż za późno fuck , fuck ,fuck.

mój cellulit to pieprzone góry Ural. nie mam pojęcia dlaczego ja tak kocham żarcie. no i piję dużo. a żeby było lepiej to ostatnio jeszcze piwo pokochałam. umrę pieprzonym tucznikiem albo warchlakiem - nigdy nie wiem, co jest większe.

ja ostatnio też tak z tym piwem, jedno dziennie, czy tam co drugi dzień. ale to idealny napój jak na lato moim zdaniem :)

Gość ja wypiłam 4 piwa
tez kocham piwo. samo w sobie nie jest takie złe gdyby sie megażreć po nim nie chciało. a jedzenie jest chyba lepsze nis seks :o ja piertole, narzekamy jak stare raszple :D

a myślisz , że ja bym się tak chętnie pokazała ? chodzę, żeby schudnąć... :D nie mam wyjścia

ja tam jestem starą raszplą :-D chyba. sama nie wiem. ile macie lat? chyba się zacznę modlić o chudnięcie. różaniec bym odmówiła, gdybym umiała i miała :-)

Gość ja wypiłam 4 piwa
ta, a ile masz? ja 25 :D

sandralex - dawaj wzrost i wagę. nie sądzę, że mnie przebijasz ;-) mnie ostatnio facet na basen zapraszał. chyba kurwa oczu nie ma

A propo modlitw, Cejrowski za zdjęcie z nim, zawsze chce Zdrowaśkę usłyszeć :D Ja mam 18.

sandralex - cejrowski to burak jakich mało. ale książki pisze fajne. następna małolata. ostatnio mam wrażenie, że wszyscy są młodsi. a moi pierwsi uczniowie z podstawówki są już dorośli :-o

Gość ja wypiłam 4 piwa
ee to nie jestes stara raszpla :) mam 168 i waże 64. ale kurwa nogi ma chude a boki i brzuch jak maciora. czuje sie schoojale z tym a jeszcze żlopie piwsko 😭

małolata? już nie... :D jest 18, ale wiem co mówię, nie to co niektórzy :D Cejrowski fakt,ale czasem ciekawie opowiada o tych jego wycieczkach.

ja wypiłam 4 piwa - mnie też wyrzuty za tę wódę zżerają. chociaż red bulla mam bez cukru. wow.

i ostatni łyk jest już wspomnieniem. tylko herbata mi została. i jak mam zostać alkoholikiem? no jak?