Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedzcie mi cos...

pytanie do mezczyzn.....

Polecane posty

Co jest powodem do tego ze przestajecie miec chec na swoja kobiete ? Ze unikacie zblizenia z kobieta..stajecie sie malo namietni ?

Gość alawento
no to to samo pytanie mozna zadac do kobiet :P

alawento.... miales tak kiedys ?

Gość alawento
Ze swoją byłą ?

Przestajemy mieć ochotę na kobietę, z którą seks jest nudny.

alawento... z byla lub obecna... czyjest cos co cie zraziilo.. czo moze to znudzenie... prosze o swoje doswiadczenia

Gość alawento
To w jaki sposób ludziom udaje się wziąć ślub ? No ale chyba z tego powodu tyle rozwodów

Gość alawento
Raczej chciałem Ci pokazać że to może dziłać w drugą stronę. Brak chęci do seksu. A jak już jest to zero albo mało namiętności. Mnie chęci nie brakowało

wlasnie... dlatego pytam... Najpierw jest dobrze.. ale kiedy w lozku przestaje sie ukladac... zazwyczaj przestaje w zyciu sie ukladac... Tak czytam niektore posty to zauwazylam ze rola sie troche odwrocila i to faceci nie maja ochoty na seks... wiec pytam.. jakie byly tego powody....

mysle ze akurat... duzy penis to jakis setereotyp.. ze jak duzy to lepszy... ja uwazam osobiscie ze za duzy mogly sprawic bol.... :)

Gość alawento
Szczerze ja prawdziwego seksu jestm spragniony jak mało kto. W sumie marzyłbym o sytucaji, kiedy to ja muszę odmawiać. Ale najlepiej jak nikt nikomu nie musi odmawiać tylko obojgu gra gitara

Gość alawento
Szczerze ja prawdziwego seksu jestm spragniony jak mało kto. W sumie marzyłbym o sytucaji, kiedy to ja muszę odmawiać. Ale najlepiej jak nikt nikomu nie musi odmawiać tylko obojgu gra gitara

i ja za czym stakim marze... bo moj wlasnie ciagle sie wymiguje... nie ma ochoty tak jak kiedys... i stad moje pytanie... przyznam ze z lekka rustrujace to...

Gość alawento
doskonale Cie rozumiem. W sumie jak patrzę jak się niektórzy seksią, to zadroszczę :( Penis 14 cm to normalny penis, ani duży ani mały. W sumie ja mam podobnego,nie pogardził bym wiekszym, ale w sumie penis w rozmiarze 14-16 to najbardziej uniwersalny sprzęt. Penis 19-21 cm robi wraznie, ale co po wrażeniu jamk w wielu przypadkach nie da się ttakiego całego włożyć ?

Gość raaaaadekx21
ciężko stwierdzić "dlaczego" ale alawento dosyć dobrze to określił że po prostu może być nudny ... Wszystko zależy od podejścia i tego jak się układa między partnerami i jaka chemia jest między nimi ... Ja tak miałem z moją byłą, seks momentami był taki nie ciekawy że miałem ochotę po kilkunastu minutach bez orgazmu dać sobie spokój. Za to teraz jestem z taką kobietą że jest mi wspaniale przez cały czas i po prostu szaleje przy niej no i w niej ;) także możemy się kochać godziami i się nie nudzi... Po prostu chyba trzeba trafić na odpowiednią osobę i to pielęgnować. Słyszałem też teorie że różne środki antykoncepcyjne mogą zmniejszać libido i powodować takie "niechęci"

Gość raaaaadekx21
a przepraszam, to Lomu był

Gość itakniewazne
porusze tu tez inna kwestie, czesto jest tak, ze mezczyzna traci chec na sex przez kobiete, tzn. przez to ze ona nie chce sie czesto kochac i po parunastu czy kilkudziesieciu razach kiedy facet to inicjuje sex ona jest niechetna i wtedy facet ma kompeksy i z czasem to on nie chce sie kochac i automatyczne libido mu maleje... Facet tez potrzebuje czulosci i chociazby paru komplementow od czasu do czasu bo wtedy czuje sie atrakcyjny dla swojej kobiety, wy tego wymagacie nie dajac nic w zamian...

u mnie bylo odwrotnie... tzn wczesniej on inicjowal seks.. ja zawsze sie zgadzalam :) a teraz... doslownie mowiac..zeby doszlo do zblizenia ja musze przyjac role icicjatorki.. choc przewaznie to slysze wymowk - nie dzis.. pozniej... Jestem kobieta ktora lubi eksperymenty..nie wstydze sie bawic w lozku.. uwielbiam mu brac do buzi z finalam ... :) 9to tak na marginesie ) ;P hehe.... Nie wiem czy tak tez moze byc .. ze jak kobieta nie daje sie zdobywac przez faceta tylko zawsze ja moze miec kiedy chce - to traci wtedy zainteresowanie seksem... Faceci jak to jest ? Jesli wiecei ze mozecie miec kobiete w kazdym miejscu o kazdej porze i nigdy wam nie odmowi??

Gość fajnyy
ja zawsze tak mialem,mam ale nigdy mi sie nie nudzilo to. tzn nigdy dziewczyna nie musiala mnie prosic zebym to z nia zrobil..

Gość fajnyy
moim zdaniem moze miec inna

fajnyy... a jesli dobieralby sie ciagle do ciebi zanim ty zaczniesz miec ochote ?

Gość nocnyktos
Jeżeli kobieta wiecznie marudzi, narzeka, ma pretensje o byle gówno - to mi się odniechciewa seksu. Tak po prostu, choćby była fizycznie pociągającą.