Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemza

o co Jemu chodzi?!?!;/

Polecane posty

Gość niemza

spotykałam się od kilku tygodni z pewnym Karolem na początku wydawał mi się fajny miły, a co najważniejsze przystojny... po kilku spotkaniach odczułam, że mu mniej zależy, ale mimo tego "niby" pomiędzy nami było wszystko ok.. Pewnego dnia mieliśmy się spotkać, ale w ostatniej chwili napisał mi, że ma coś do załatwienia i nie może się spotkać. Wystawił mnie jednym słowem do wiatru! W dodatku nazajutrz miał wyjazd z pracy gdzie szansa na kolejne spotkanie była dopiero za tydzień... Byłam bardzo zdenerwowana, bo gdybym się z Nim nie umówiła to poszłabym na urodziny kolegi, który mnie zaprasza. Kolega ma na imię Marcin... Wieczorem wkurzona siedząc w domu napisałam do Marcina smsa w stylu jak tam impreza urodzinowa.. Odpisał na drugi dzień, bo nie miał przy sobie komórki. Zaczęliśmy ze sobą pisać.. Marcin zaproponował spotkanie koleżeńskie.. Zła na Karola zdecydowałam spotkać się z Marcinem.. Marcin okazał się bardzo fajny i dobrze spędzało mi się z Nim czas, był co prawda mniej przystojny od Karola, ale za to potrafiłam się dobrze bawić w Jego towarzystwie... Zaczęliśmy się spotykać raz, drugi trzeci, ale wyczuł, że coś przed Nim ukrywam. Wkońcu opowiedziałam mu o Karolu..Marcin momentalnie zmienił do mnie nastawienie był zazdrosny i zły.. Po kilku rozmowach powiedział mi, że mam się określić czego chce i z kim chce być.. Dał mi kilka dni na zastanowienie.. Karol w tym czasie wrócił do domu i zaproponował mi spotkanie. Spotkałam się po to by się upewnić kogo bardziej wolę.. Wyszło zdecydowanie na to, że wolę Marcina! charakter przewyzszył i zrozumiałam, że nie wygląd jest najważniejszy... Kiedy wróciłam po spotkaniu do domu od razu napisałam Marcinowi smsa, że wiem już wiem czego chce i do szczęścia jest mi On potrzebny! Marcin niby się ucieszył, ale od tamtego czasu był inny.. Niby wszystko ok, ale odpisywał mi już po 2 godzinach pisał tak jakby chciał a nie mógł.. dodam iż wcześniej kiedy nie wiedział o istnieniu Karola pisał do mnie że jestem dla Niego ważna lub zapewniał mnie, że jestem dobrym materiałem na Jego

Widzę że koleżanka jedzie na dwa baty. Nie skomentuje twojego zachowania bo twoją historyjką zachowujesz się jak blacharka ze starszego BMW do nówki sztuki z salonu.

Gość niemza
kiedy spotykałam się z Karolem nie byłam z Nim i nic mu nie obiecywałam więc nie mam nic sobie do zarzucenia. Poza tym jego wymowka że nie mógł bo coś tam też nie była za bardzo wiarygodna.. Ale wybrałam jednego z Nich

Gość niemza
a myślisz, że Karol był mi wierny? pewnie takich jak ja miał kilka

Gość Nic dziwnego ..
teraz nabrał do ciebie dystansu marcin oczywiście ma rację

Gość niemza
tylko po co ten dystans.. W moim życiu jest tylko ON i zapewniam Go o tym kilka razy dziennie.. Mimo to jest dziwny. Wcześniej było widać że mu zależy teraz tego nie widać.. Podobno nie lubi się powtarzać no ale okk mógłby chociaż więcej entuzjazmu wykazać

Gość hgsDgdsfxz
co?

Gość Nic dziwnego ..
po co? bo trzeba dzięki tobie :) nie chce mi się tego tłumaczyć

Gość hgsDgdsfxz
niech przypierdoli sobie ciastem w mordę satysfakcja gwarantowana

Gość hgsDgdsfxz
jwp zna się na rzeczy widać wariat

Gość niemza
no ok rozumiem, ale teraz zapewniam Jego że tylko On się liczy.. dzwonię i pisze do Niego jak głupia i zaczynam się już męczyć, bo męczy mnie ten Jego dystans..

Gość Z kretesem ;)
Tak to jest sie kreci z 2.

Gość hgsDgdsfxz
męczy cię jego dystans zatem pozostaniesz obojętna z jego winy, uradowana?

Gość niemza
próbuje z Nim porozmawiać od dwóch dni, ale ciągle mówi że to musi poczekać bo jest zajęty..A ja jak głupia pisze "proszę porozmawiaj ze mną, bo nie wiem na czym stoję" Nie odpisał już na to... Kurde wcześniej miał zawsze czas żeby mi odpisać, a teraz od razu jest tak zajęty?? Wcześniej pisał do mnie "kochanie" nawet jak jeszcze nie byliśmy razem a teraz tego nie napisze. Napisałam do Niego dziś też czy mu zależy odpisał tylko "przecież wiesz, że tak"... i zero odzewu. Robi że mnie idiotke chyba

Gość hgsDgdsfxz
Kiedyś nasrałem do kuwety wiem co czujesz

Gość hgsDgdsfxz
zdążyłem zwalić winę na psa zanim popełnił samobójstwo

Gość niemza
ten wyżej dobrze gada, polać mu!! a tak na serio to spadaj

Gość hgsDgdsfxz
sama się goń palcami

Gość przykro to pisać ale
wbrew pozorom trafnie napisał :(

Gość hgsDgdsfxz
kurwa i spłoszyłeś niewiastę, która kocha za mocno