Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość missswiata

moj kot!!!

Polecane posty

Gość missswiata

moj kot ciagle zrzuca mi ksiazki z regalu!!! robi mi na zlosc i z nudow... juz nie wiem co z nim zrobic...

Gość stop meeeeee
przyklej książki do regału kropelką, to wtedy ich nie zrzuci i nie będzie ci robił na złość:P

Gość missswiata
najlepsze jest to ze on mnie rozumie i robi mi na zlosc oraz z nudow. mam tzlko pokoj z kuchnia wiec mala przestrzen.. oddam go rodzicom. chyba. nie mam pomyslow na to co z nim robic.

Gość nie sa ustalone zasady,
kot nie powinien robic co chce,jesli tego nie chcesz nie ma prawa skakac po regałach,ja mam 2 koty i tylko z rzadka jak im szajaba wali to gdzies wskoczą,to samo nie mają prawa wskaiwac na stół ,i myszkowac po kuchni,to są mądre zwierzęta i nauczy się twój kot zasad,ale trzeb ago uczyc,nie szarpac i bic,tylko zdecydowanym głosem przeganiac,i mówic nie wolno,albo wykonac ruch ręką potwierdzajacy,kot jak i pies musi wiedziec kto jest przywódcą stada, a jak tak szaleje to zwraca na siebie uwagę,masz kota,t tez obowiązek,jeśli nie wychodzi na zewnątrz musisz przeznaczac mu czas na zabawe,kupic jakies gadzety,albo takie koromyslo do wspinania się drpania,i chowania,to sa energetyczne stworzenia i muszą miec szansę na spalenie swojej energii

Kolejna nieodpowiedzialna osoba, która zapragnęła mieć zwierzę w domu. Z kotem trzeba się bawić, dać mu zajęcie.Skoro Ty takiej prostej rzeczy nie potrafisz mu zapewnić, to nie chce myśleć co byłoby gdyby zachorował. Też oddałabyś go rodzicom? Współczuję kotu. Gdyby nie pewne okoliczności wzięłabym biedaka od Ciebie i "zamęczyła" tak, że odechciałoby mu się psot :)

Gość nie sa ustalone zasady,
no i kociary:) wiedzą co mówią:D🖐️

Gość hhhhhhhhh
A ja mam inny problem z kotem (kociakiem). Chodzi o korzystanie z kuwety. Wie, że do kuwety się załatwia ale jednak zamiast kopać w piasku próbuje kopać ramy kuwety a na końcu siada przy skraju kuwety i załatwia się tuż za nią... Co mu nie pasuje?

Gość missswiata
okej, jestem nieodpowiedzalna.. to fakt. niezbyt lubie zabawy z kotem.. ile czasu na to poswiecacie dziennie... moj kot ma zabawki.. moze macie pomysl na jakies zabawki.. no i fakt moj kto chodz wszedzie gdze chce. stoly, zlew, wchodzi mi do szafek, wzgrzebuje zawartosc.. ma rok.. eh.

Gość tez tak którys kiedyś miał
ale tez miałam takiego maluńkiego,znajdę,ze mu połozyłam przykrywkę z pudełka od butów i tam papier toaletowy,bo nie byłam przygotowana na nowego goscia:) i ta mała kulka leciała do łazienki,mimo ze nikt tego nie uczył i tak sie załatwiała na ten papierek:) moze zrób inaczej,kup miskę jak do prania,z wyzszymi bokami jest,bedzie go ograniczala podcza załatwiania się,a jak juz sie nauczy jak korzystac zmienisz na kuwete

Gość rok,to nadal młody kot
i ajk ma taki temperament to szybko mu to się nie zmieni na takim patyku piórka,siedzisz przy tv czy kompie i mu ruszasz tym albo gdzies podwiesic coś na sznureczku,szeleszczącego albo cos takiego http://www.leoland.pl/

Gość missswiata
no tak, on ma porozwieszane takie rzeczy, jemu sie szybko nudzi.

Gość rok,to nadal młody kot
no bo to zna,zaglądnij do sklepu z akcesoriami,i mu kup piłeczki,jakies piórka,albo to taki typ ze powinien wychodzic na zewnątrz i tam spalac energię

Gość zhzhxdjj
powinnaś zostać zabita, nieczuła zwyrodniała szmato

Gość moj jeden kot,mial ukryty
kawałek ołowka zawsze i sobie go wnosił na piętro i codzinnie rano to po schodach na dół łapkami sobie zrzucał..i tak w kółko:)ale i piłeczki były ok,ale juz nie nosił

Gość missswiata
nie pisz tak o mnie okrutny czlowieku. staram sie kota bawic, ma sterte pilek, piorka, futerko, myszki, karton do wskakiwania bo bardzo to lubi, taki maly drapak. ale i tak najbardziej lubi obserwowac to co dzieje sie na zewnatrz i polowac na muchy.. ale moze faktycznie jestem nieczula.. wy wszscy jestescie tacy czuli.. gdy mieszkalam z rodzicami kot wychodzil na ogrodek..

Gość ktos oszalał za kota
ze sie nei bawi:O zabijac?

Gość missswiata
czasami wypuszczam go na klatke schodowa zeby sobie pobiegal. moze faktycznie powinnam go bardziej zmeczc w ciagu sdnia..

Gość miskkkko,....to nie
do Ciebie ,to do mnie zostalam namierzona ale wygłszanie takich opinii i pisanie ich tu,jest nie na miejscu była mozliwosc powiedzenia tego mi w twarz,na to odwagi nie bylo

Gość missswiata
Wczoraj wepchnęłam sobie kota do pupy, to było bardzo miłe czuć w środku jego merdające łapki :)

Gość elldoradooo
ulzylo mi troszke..

Gość to spusc z krzyza
bedzie ci jeszcze lezej

Gość ogarnij się.......
Prześladowanie w sieci jest groźne, bo jego ślady w postaci poniżających tekstów pozostają w Internecie już niemal na zawsze np. w postaci kopii witryn. Zdarza się że Cyberprzemoc kwalifikuje się pod paragrafy kodeksu karnego, np. w sytuacji gdy nękanie nabiera charakteru gróźb karalnych. Niektórzy twierdzą, że zjawisko Cyberbullyingu zacznie maleć gdy internauci uświadomią sobie, że w sieci są anonimowi czyli nie znani ale nie niemożliwi do namierzenia. to jest zagrożenie mojego życia,i wyzwiska,jest ip proszę wiecej tego nie robić

Gość jaq
Mój też czasami zwala, ogólnie samowolka :) Ale mój to robi tylko wtedy kiedy ma ochotę mi dokuczyć. Jak zostaje sam w domu to zostaje pokój w nienaruszonym stanie a kotek śpi smacznie. Poza tym, mój kot uwielbiał wieszać się na drzewku co stało w salonie. Tak dla popisywania się. Przeganiałam go, a on dalej to samo. Po jakimś czasie mu przeszło samo. Później znalazłam małą bezdomną kotkę. Wzięłam do domu. Od tamtego czasu kot nic nie psoci. Ma towarzyszkę i mu się nie nudzi a i ja mam spokój ;)

Gość /////////////
Groźby kierowane pod adres kogos są przestępstwem z art. 190 1 Kodeksu Karnego, powyższy przepis stanowi, iż „kto grozi innej osobie popełnieniem przestępstwa na jej szkodę lub szkodę osoby najbliższej, jeżeli groźba wzbudza w zagrożonym uzasadnioną obawę, że będzie spełniona, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. Art. 216. 1. Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.

Gość dodapieknamauroda
to jak to jest.. jesli np facet mnie rzucil a ja mu pisze ze jest glupim chujem to lamie prawo

Gość mozesz tylko w myslach:)
:P

Gość dodapieknamauroda
nie wiedzialam..