Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karotka31

czy okazja zawsze czyni zlodzieja? temat o zdradzie.

Polecane posty

Gość karotka31

Jestem w 6 miesiacu ciazy. Moj partner wyjechal na tydzien do Polski pozalatwiac sprawy urzedowe. Wczoraj wieczorem mial w planach wyjscie ze znajomymi, potanczyc. Wiem, ze bardzo mnie kocha. Dobrze nam sie uklada, na kazdej plaszczyznie. Ciaza byla jak najbardziej chciana i planowana, ale .. No wlasnie, boje sie, ze po wypiciu (zbyt wielu) drinkow moglby zrobic cos glupiego. To naprawde przystojny, zadbany, modnie ubrany facet i kobiety na niego leca jak szlone. Nie raz bylam swiadkiem jak go zaczepialy. On zawsze odprawial je z kwitkiem. Teraz jednak jest tam sam, alkohol, taniec, okazja pewnie bedzie nie jedna Jak myslicie.. czy okazja zawsze czyni zlodzieja? Czy kobieta moze zlamac kazdego mezczyzne? Nie wiem, byc moze to hormony teraz robia mi z mozgu papke Jak myslicie, czy powinnam sie obawiac zdrady?

Gość tak, powinnaś
faceci to świnie niestety, bez obrazy dla tych prawdziwych świnek

Gość fifa rafa
uważam że jesli facet jest dojrzały i naprawdę kocha swoją kobiete to nie zdradzi

Gość 'lmhl;hl
a dlaczego on się idzie bawić bez Ciebie? Miał jechać załatwiać urzędowe sprawy.

Gość engereb
problem z kochaniem jest taki, że tak naprawdę miłość to ułuda. Generalnie wszystkiego można się spodziewać. Jeśli mu jest z Tobą autorko dobrze i dajesz mu szczęście to raczej będzie szanował to co dzieli z Tobą ale jeśli to typ, który tylko upatruje szczęście własne to wróżyła babka na dwoje. Może nastąpić huzia na juzia ;)

Gość porządny mężczyzna nie zdradzi
Taki ma zasady i się ich trzyma przysiągł Ci wierność i słowa dotrzyma. Jeśli wie, że po alkoholu może nie panować nad "rękoma" to nie będzie pił lub pił do poziomu na którym nad sobą panuje.

Gość karotka31
Poszedl sie bawic, bo pojechal do rodziny i przy okazji zalatwiania swoich spraw spotyka sie bracmi i znajomymi, ktorych nie widzial dlugo juz. Normalnie juz bym miala wiadomosc od niego, a tu nadal cisza:( To znaczy pewnie, ze niezle zabalowal i jeszcze odsypia:( Az mi sie plakac chce jak pomysle, co sie moze za tym kryc. Glupie hormony!:(

spokojnie.. jakby chciał Cię zdradzic to nie musiałby specjalnie jechać do Polski.. wiem,że hormony w ciąży szaleją znam to z własnego aktualnie doświadczenia. staraj się podejść do tego na luzie, nie denerwuj się bo tylko dziecku zaszkodzisz.

Gość damianooo
tak wiekszosc zdrad jest wlasnie z tego powodu, chociaz do dluzszego romansu potrzeba czegos wiecej

Gość engereb
dziewczyno, umów się z koleżankami na zakupy. Nie myśl bo się nakręcasz. Nie dzwoń też do niego. Odsuń umysł z tego toru na jaki weszłaś bo się wykończysz. Co ma być to będzie. nakręcaj się pozytywnie, dziecko w twoim brzuszku czuje twoje emocje.

Gość pomarańczlala
Na pewno nie zawsze, ale trafiają się takie laski, którym bardzo ciężko odmówić.

Gość karotka31
Zaraz wychodze do pracy. Tam na szczescie nie bede miala czasu o tym myslec. Wroce pozno wieczorem to pewnie padne na twarz.

Gość engereb
Nie nakręcaj się -dobra rada. Życie jest za krótkie by się dołować. Nawet jak mu odwali - to mu odwali. Ty dbaj o to by Tobie nie odwaliło. Żyj dla siebie - zawsze.

Gość sylvia 007
zona w ciazy a on sam idzie sie bawic. Zabron mu kategorycznie ,bo bedzie z tego duzo smrodu