AGUILERA 0 Napisano Sierpień 19, 2012 Witam Was :):) Zapraszam wszystkie chętne osoby do wspólnego odchudzania się. Ja do tej pory schudłam już 15 kg na diecie 1000-1200 kcal i brakuje mi dalszej motywacji. Wiem jak ważną rolę odgrywa wspólne dzielenie się porażkami i sukcesami, więc zakładam temat jakich pełno, ale wiem że nowym odchudzaczkom trudno się wbić w istniejące już topiki. SERDECZNIE ZAPRASZAM!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VivaLaVita 0 Napisano Sierpień 19, 2012 Aguilera, sporo już schudłaś, gratulacje! Były jakieś kryzysy? jak sobie z nimi radzisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nieschudnięta_jeszcze Napisano Sierpień 19, 2012 15 kilo to piękny wynik :) tyle chciałabym osiągnąć. od tego tygodnia zaczynam ćwiczenia na siłowni trzy razy na tydzień, no i dieta mż - jak najwięcej białka i warzyw, jak najmniej tłuszczu i węgli prostych. obecnie 77kg na 169cm... do dzieła! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jijika Napisano Sierpień 19, 2012 gratuluje tych 15 na minusie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nieschudnięta_jeszcze Napisano Sierpień 19, 2012 już temat upadł? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AGUILERA 0 Napisano Sierpień 19, 2012 Kryzysy są niestety, ale najważniejsze żeby nie poddawać się. Jedno zjedzone ciastko nie powoduje utraconego dnia diety :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka_prawda Napisano Sierpień 19, 2012 Nie rozumiem dlaczego ludzie doprowadzają się do tak tragicznego stanu. Tyle się pisze o zdrowym odżywianiu ... wprowadzić raz na zawsze to do swojego życia i nie będzie trzeba tyle zrzucać. Szkoda życia na bycie grubasem. Potem ciało już nie jest takie jędrne. Wystarczy jeść mało, często i zdrowo. Skończyć ze złymi nawykami. Przy okazji poćwiczy się psychikę i silną wolę. Kocham zdrowy styl życia, zdrowe produkty i ćwiczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka_prawda Napisano Sierpień 19, 2012 Kiedyś jadłam co popadło więc waga dochodziła do 56 kg. Kiedy zmieniłam nawyki żywieniowe raz na zawsze to waga utrzymuje się od kilku lat 52kg lub mniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AGUILERA 0 Napisano Sierpień 19, 2012 macie rację. Sedno sprawy polega właśnie na czasach, w których żyjemy. Niestety siedzący tryb życia, wygodnictwo objawiające się w "zjem coś na mieście", nie sprzyjają w walce o zdrowie i promienny wygląd. Ludzie oduczyli się samodzielnego myślenia. Wychodzimy z założenia, że skoro wszyscy tak jedzą, to tak musi być. A tak się dzieje przez reklamy, fałszowaną rzeczywistość. Walka z kilogramami toczy się nie na talerzu, ale w pierwszej kolejności w głowie. Psychika w odchudzaniu może być kluczem do sukcesu. ZASTANÓW SIĘ PO CO SIĘ ODCHUDZASZ. Żeby koleżanki Ci zazdrościły? A może brakuje już rozmiarów w sklepach? Lekarz zauważył ryzyko zachorowania na cukrzycę? Żeby zrobić wrażenie na "ex"? Na swoim chłopaku? ŻEBY MIEĆ KOGOŚ? Powodów jest tyle ilu ludzi. Każdy ma własną motywację. Jeden, który może nas łączyć jest walka o zdrowie. Utrata 10% masy ciała zmniejsza diametralnie ryzyko zachorowania na cukrzycę. Warto się nad tym zastanowić i podjąć walkę choćby dziś! TU I TERAZ! Ale trzeba być mocno świadomym swych zobowiązań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AGUILERA 0 Napisano Sierpień 19, 2012 Ja dziś byłam na chrzcinach i niestety nie zaliczę tego dnia do tych "dietkowych". Ale jutro poniedziałek, więc jak najbardziej nastawiam się na sukces :) Chciałabym dołączyć jakieś ćwiczenia, na brzuszek szczególnie. Macie jakieś sprawdzone zestawy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AGUILERA 0 Napisano Sierpień 19, 2012 ZAPRASZAM DZIEWCZYNY DO WALKI Z KILOGRAMAMI :) :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość *minerva* Napisano Sierpień 19, 2012 o tej porze śpią dożarły wieczorem i padły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość *minerva* Napisano Sierpień 19, 2012 oo co za pasztet!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AGUILERA 0 Napisano Sierpień 19, 2012 Proszę dać upust swoim negatywnym emocjom gdzie indziej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość *minerva* Napisano Sierpień 19, 2012 mnie to nie interesuje , co ty żarłaś do tej pory u kobiety taka waga zwały celulitu i sadła z pewnością pomyśl, jak obrzydzasz facetów lub laski do swojej figury i racze stad wypad tu rzeźbimy sylwetki..z 59 na 49 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiwi1988ldz 0 Napisano Sierpień 19, 2012 powiedziała co wiedziała heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AGUILERA 0 Napisano Sierpień 19, 2012 Skąd możesz wiedzieć jak ja wyglądam? Facetów co najwyżej może obrzydzać jedynie tak arogancka i wyzuta z jakiejkolwiek klasy osoba, która udziela się na forum na którym nie powinna i obraża innych. Pewnie masz milion więcej kompleksów niż ja, ale internet zapewnia pewną "ochronę", anonimowość, dzięki której przez chwilkę możesz stać się kimś innym, ale niestety po odejściu od komputera rzeczywistość wróci i Ty się będziesz martwić tym, że nie umiesz sobie poradzić z tym, że jesteś kim jesteś. Wyrzucaj swoje frustracje gdzie indziej. Nie potrzebuję opinii osoby, która nie ma na tyle klasy, żeby powstrzymać się, by swoje niezadowolenie przelewać, krytykując innych w sieci. Żal mi Cię tylko. ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość *minerva* Napisano Sierpień 19, 2012 ważę dokładnie 30 kg mniej niż ty spaślaku a to dzięki codziennej pracy i diecie a wzrost identyczny może kubeł zimnej wody ci pomoże ...schudnąc:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość *minerva* Napisano Sierpień 19, 2012 idź do dietetyka a nie tu szukaj durnych porad! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiwi1988ldz 0 Napisano Sierpień 19, 2012 *minerva* czy ty myślisz ze ludzie otyli są otyli bo tylko wpierdalają?:-/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AGUILERA 0 Napisano Sierpień 19, 2012 Kiwi, nie warto zwracać uwagi na takie osoby. Ta osoba chce zwrócić na siebie uwagę. Szkoda czasu. W końcu się odczepi. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiwi1988ldz 0 Napisano Sierpień 19, 2012 AGUILERA wiem :) pogadam z nia jak bedzie w ciązy lerzec 9 mies w łóżku na lekach na podtrzymanie, wtedy juz nie bedzie warzyc swoje magiczne 52kg:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vengee Napisano Sierpień 19, 2012 Witam.Panie. dziwna pora na podjęcie odchudzania asio! do spania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AGUILERA 0 Napisano Sierpień 19, 2012 kiwi1988ldz Wiesz, ja przypuszczam, że jej jest bardziej potrzebny psychiatra niż nam dietetyk, bo my przynajmniej nie stanowimy zagrożenia dla otoczenia :) :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Julia:) Napisano Sierpień 19, 2012 marianna pe psychiatra Ci potrzebny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vengee Napisano Sierpień 19, 2012 ..a zapytam dlaczego potrzebny psychiatra osobie szczupłej? czy nie otyli powinni iść do psychiatry lub psychoanalityka? lub psychologa? otyłość to sprawa mózgu...psychiki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiwi1988ldz 0 Napisano Sierpień 19, 2012 AGUILERA ja to byślę że ci co nam tu ubliżaja to albo zakomplekśieni albo grubasy którym sie nie udało:P:D i ich krew zalewa że my możemy a im nie wyszło , albo czatowe kozaki czyli zera w życiu realnym:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiwi1988ldz 0 Napisano Sierpień 19, 2012 vengee mylisz sie :) szczupłym sie w psychice przyjeło że jesli ktoś jest otyły to wpierdala tylko nie kazdy dlatego jest otyły wiec wypadało by sie zastanowić nim wyrazi swoja opinie w temacie obżarstwa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Julia:) Napisano Sierpień 19, 2012 Po co???????? Pytanie retoryczne. Wystarczy poczytać co pisze..... ,, człowiek" do drugiego czlowieka ...powieś sie itd. Zero kultury, zero mózgu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Existerien 0 Napisano Sierpień 19, 2012 Czesc dziewczyny . Jestem gotowa walczyc z wami ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach