Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

migotka tylek jak szczotka

hmmm... dlaczego wsrod kafeterian jest tak malo intelektualistow?

Polecane posty

ten topik byl reakcja na inny (denny zreszta) temat 'dlaczego tak malo kobiet to intelektualistki', aczkolwiek prawda jest ze malo ich wsrod obu plci (na kafe). :classic_cool: intelektualista w warunkach kafeteryjnych = rozumie moje posty i zawarta w nich ironie, jego argumenty tycza sie meritum i nie sa personalne....

Gość dsasasa
jak denny? wsrod kobiet jest malo intelektualistek, pytanie tylko dlaczego

Gość bo to forum portalu
dla plebsu, gdzie główną atrakcją są cycki grycanek i co kasia ciopek włożyła na dupę :classic_cool:🖐️

Gość żabencjaaaa
obciągam offermiastemu :classic_cool:

Gość jeden z prawiczków
13:42 [zgłoś do usunięcia] nddsdsdsds Nawet badania to potwierdzaja. Faceci ktorzy pozniej stracili cnote maja wyzsze IQ, tzn jest koleracja miedzy wiekiem tracenia cnoty a IQ faceta u mnie sie nie sprawdza mam 23 lata a czuje ze jestem gupi prawiczki przewaznie sa nieudacznikami ja mialem chore jadra i poprostu jak to sie mowi brak mi jaj przez to za malo testosteronu we krwi stad pewnie ta niesmialosc

Coz, stwierdzenie, ze ktos stosuje tak wysublimowana ironie, iz niemal nikt nie jest w stanie jej pojac brzmi lepiej niz to, ze pepla bzdury niewarte uwagi:classic_cool: A wybacz, czy osoby nazywane przez Ciebie 'intelektualistami' jakos szczegolnie wyrozniaja sie w calosci spoleczenstwa, skoro mialy by byc widoczne na kafe? Jesli nie to w masz pretensje o to, ze kafeteria nie przyciaga ich? W takim razie wejdz na fora poswiecone fizyce kwantowej albo wspolczesnej filozofii:D

Gość jeden z prawiczków
migotka niestety choroba w wieku dojrzewania sprawila ze nie moglo sie ono prawidlowo odbyc a jadra juz zawsze bede mial mniejsze niz inni

wysublimowana to moze byc bielizna, moja ironia jest czesto zlosliwa , prymitywna,niskich lotow... a i tak znajduja sie osoby ktore mysla ze kazde slowo jest pisane calkowicie serio. :classic_cool: i tak,peplam bzdury i cudownie mi z tym. 'Jesli nie to w masz pretensje o to, ze kafeteria nie przyciaga ich? ' pretensje , zal do zycia i czarna rozpacz. (swoja droga - czy polski to twoj pierwszy jezyk? )

Odpowiedź jest prosta. To ogólnie dostępne forum, gdzie tematyka rzadko wykracza poza rozmowy o prawiczkach i o tym, co kto kiedy miał na obiad :D Ja tu wchodzę przeważnie się pośmiać, a czasem uśpić ;) A intelektualnych rozrywek szukam gdzie indziej.

'znajduja sie osoby ktore mysla ze kazde slowo jest pisane calkowicie serio. ' No a nie jest tak?:classic_cool: '(swoja droga - czy polski to twoj pierwszy jezyk? )' W mym sercu zawsze bedzie pierwszym:classic_cool: Masz jakies watpliwosci? Zupelnie niezrozumialnym dla mnie jest dlaczego:D ' A intelektualnych rozrywek szukam gdzie indziej' No nie gadaj Frankie, pewnie na pudelku?:P

Gość zenek123456777
Pieprzenie trzy po trzy jest formą zabawy, uwaga ! Intelektualnej... Ktoś tu kłamie :D

A intelektualnych rozrywek szukam gdzie indziej' No nie gadaj Frankie, pewnie na pudelku? A wiesz, że nawet lubię tę pudelkową ironię ??;) I tak jest na wyższym poziomie niż ta wypocona przez sfrustrowanych kafeterian ;)

Migotko, bedac scisla, robie to celowo, wiec pytanie moje retoryczne bylo:P Zenku, ja tu nic o pieprzeniu nie wspominalam:classic_cool: Frankie, czytam nieraz pudelka:P Czasem moze wypoca cos ciekawego, aczkolwiek wiekszosci lepiej nie otwierac bo sie zobaczy przerazajace zdjecia;) Ta sama firma - o2 - stoi i za kafe i za pudelkiem, wiec mysle ze poziom zblizony:D

Gość najmądrzejszy o świcie
...zbliża się świt...

Gość zenek123456777
O ! Ktoś odpowiedział bo już sam nie wiedziałem czy napisałem na temat :D

...zenku nie zasłaniaj horyzontu dobry chłopcze

Migotko? Czy W Twoim nicku analogia tyczy "szczupłości", średnicy czy owłosienia?

Wilczyco? Czy Twój nick to przypadkiem nie masło maślane? Hmmm?

To tak jakby powiedzieć "wojowniczy wojownik" :P

...zaczyna się:) :)

cóż...kultura nie jest waszą mocną stroną

O świcie zostaje tu sam...Dlatego jestem najmądrzejszy;) Więc się nie tremujcie:)